Răsturnare de situație la Caracal! Cum arată casa și curtea lui Dincă la doi ani de la incidentul șocant FOTO

Jurnaliștii au reușit să obțină imagini cu casa și curtea lui Gheorghe Dincă, după doi ani de la nefericitul incident care

a șocat întreaga țară.

A fost fotografiată și curtea din spate, locul în care nimeni nu avea voie în 2019 pentru a nu distruge probele și amprentele.

Jusnaliștii FANATIK au reușit să fotografieze curtea și casa lui Gheorghe Dincă, bărbatul acuzat că le-a răpit, torturat și ucis pe adolescentele Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu în 2019. Locul în care a avut loc nefericitul incident, care a șocat întreaga țară, este poziționat în Calea Craiovei din Caracal.

Cum arată azi curtea lui Gheorghe Dincă
Astăzi, proprietatea lui Dincă nu se deosebește de majoritatea caselor din periferia Caracalului. Gardul, care înconjoară casa dărăpănată, este înalt, ruginit și plin de iederă. Ușa de la intrarea în curte este încuiată și ferecată cu un lanț gros și lung, pe care se află două lacăte. Pe peretele casei îmbătrânite de vreme se află un afiș mare, pus acolo de autoritățile române. Pe semnul public scrie: „Imobil aflat sub sechestru conform art 252 din Codul de Procedură Penală.”

Casa lui Gheorghe Dincă, aflată în paragină
Jurnaliștii au reușit să obțină imagini exclusive din curtea lui Gheorghe Dincă. Fotografiile nu au fost făcute în fața casei, unde omul fusese anchetat în 2019, ci din lateralul și spatele casei, zonele cu acces interzis oamenilor. Forțele de ordin i-au împiedicat pe jurnaliști să se apropie de acea zonă în 2019 pentru a nu „afecta” posibilele probe. Astăzi, proprietatea lui Gheorghe Dincă este animată doar de iederă, scaieți și buruieni.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.