Ramona Bădescu are un iubit putred de bogat și acum a dezvăluit adevăratul motiv pentru care l-a ținut ascuns de ochii lumii ani de zile. Uluitor ce a făcut public despre tatăl copilului ei!

Ramona Bădescu este o femie împlinită. La 52 de ani, actriţă se poate lăuda cu o carieră frumoasă, un băieţel superb şi un logodnic extraordinar.

După atâţia ani, în sfârşit, a decis să spună cine cine este tatăl copilului şi cu ce se ocupă.

Ramona a dezvăluit în emisiunea lui Cristi Brancu cine este bărbatul care o face fericită. Acesta este bancher şi se numeşte Fabio Cali.

„Se numeşte Fabio Cali. Sunt norocoasă că logodnicul meu iubeşte diamantele. Sunt mulţi bărbaţi cărora nu le plac bijuteriile’, a spus actriţă.

Poveste de dragoste cu Fabio
Artistă trăieşte o frumoasă poveste de iubire cu Fabio care are 53 de ani. Cei doi au împreună un băieţel, Ignazio, care va împlini un an şi jumătate.

Ramona Bădescu a dezvăluit câteva lucruri despre bărbatul de lângă ea.

„Este Săgetător ca şi mine, ne leagă foarte multe lucruri, avem multe în comun. Este unic, este omul care nu numai că m-a cucerit, dar continua în fiecare zi să mă cucerească.

Focul nostru este veşnic şi cât mai aprins. Mai are momente în care mai pâlpâie, însă apoi izbucneşte iarăşi. Poate acesta este şi secretul unei legături care să dureze mult timp, mai ales că ne-am găsit la o vârstă matura.

Am ştiut că ne-am vrut, ştim că ne vrem, suntem persoane legate unul de altul, care nu se vor dezlega niciodată. Cu atât mai mult cu cât ne leagă iubirea pentru Ignazio, care este diamantul cel mai frumos şi minunat al vieţii noastre’, a mai spus actriţă.

Ce spunea actriţă despre bărbatul care o face fericită?
Sunteţi curioşi, nu? Lucrurile intime rămân private şi sunt foarte geloasă şi egoistă, le trăiesc pentru mine! Pot să spun că l-am aşteptat o viaţă întreagă pe iubitul meu şi pe tatăl copilului meu,

dar este singurul bărbat care putea să fie tatăl copilului meu! Este exact ce mi-am dorit, suntem fericiţi împreună şi ne trăim acest moment atât de minunat cu discreţie şi cu eleganţă, pentru că este al nostru personal, nu este un moment legat de meseriile noastre.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.