Prognoza meteo ANM sâmbătă, 15 octombrie 2022. Vreme frumoasă și caldă la început de weekend

Pentru ziua de sâmbătă, meteorologii anunță vreme frumoasă și caldă în aproape toate regiunile țării. Iată prognoza meteo ANM pentru ziua de sâmbătă, 15 octombrie 2022.

Weekendul aduce vreme frumoasă și temperaturi normale pentru data din calendar, asta după ce mai multe zile vremea a fost mohorâtă și a plouat în mai multe regiuni.

Ce se întâmplă cu vremea în București și în țară?

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 15 octombrie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Pentru ziua de sâmbătă, 15 octombrie 2022, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță vreme în general frumoasă și caldă, temperaturile situându-se în jurul celor normale pentru jumătatea lunii octombrie. Pe parcursul zilei de sâmbătă, cerul va fi variabil în majoritatea regiunilor țării și va mai prezenta înnorări în zonele montane și izolat în restul regiunilor.

Tot la munte pot să mai apară și ploi slabe, însă nu vor fi însemnate din punct de vedere cantitativ.
În timpul zilei, vântul va sufla slab și moderat, iar în zonele montane înalte va mai prezenta unele intensificări.

Sâmbătă, ANM anunță că maximele vor fi cuprinse între 14 și 21 de grade, în timp ce minimele se vor încadra între 2 și 11 grade. În partea de est a Transilvaniei va fi cel mai frig, minimele coborând până la 0-1 grad.

Meteorologii atenționează că dimineața și noaptea pot să mai fie condiții de ceață, în special în zonele joase de relief.

Vremea în București sâmbătă, 15 octombrie 2022

Se anunță vreme frumoasă la București în cursul zilei de sâmbătă.

Chiar dacă cerul va fi variabil și va mai prezenta unele înnorări după prânz, nu vor fi condiții de ploaie. În timpul zilei, vântul va sufla slab până la moderat, atmosfera va fi plăcută, iar maxima va urca până la 18-19 grade. În timpul nopții de sâmbătă spre duminică, minima se va încadra între 3 și 6 grade.

Vremea în Brașov sâmbătă, 15 octombrie 2022

Meteorologii anunță vreme frumoasă la Brașov, un cer variabil și o temperatură maximă de 16 grade. Nu vor fi condiții de ploaie, vântul va adia ușor, iar soarele va încălzi atmosfera. În cursul nopții, temperatura minimă va coborî până la 3 grade, iar cerul va fi mai mult senin,

Vremea în Constanța sâmbătă, 15 octombrie 2022

La Constanța se anunță vreme cu nori și soare pentru ziua de sâmbătă și o temperatură maximă de 16 grade. Vântul va sufla slab și moderat atât ziua, cât și în timpul nopții. După lăsarea serii, minima va coborî până la 8 grade, iar cerul va fi parțial noros.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.