Prințesa Diana A Fost Asasinată. Criminalul Și-A Recunoscut Crima Pe Patul De Moarte: “Am Făcut-O Pentru

La 23 de ani de la moartea Dianei, prințesă de Wales, mulți dintre oamenii care i-au fost apropiați cred că accidentul de mașină care i-a curmat viața nu a fost tocmai un accident.

John Hopkins, unul dintre agenții M15 care a lucrat ani la rând pentru Casa Regală, dezvăluit recent, pe patul de moarte, cum a murit prințesa Diana.

Agentul a decis să aducă în prim-plan un detaliu nou. Anthony a recunoscut că i s-a ordonat să o ucidă pe Prințesă. Motivul este uluitor. Se pare că job-ul lui Hopkins era să elimine oponenții politici care reprezentau o amenințare pentru securitatea Marii Britanii.

Adskeeper

Pierde 29 kg fără efectul lăsării pielii. O vei face acasă

100% performanță sexuală în 20 de minute

Cum se elimină papiloamele în mod natural (3 zile)

A băut-o înainte de culcare și a slăbit 24 kg
Totodată, fostul agent a spus că Familia Regală nu își dorea să i se afle secretele, atât de cunoscute de către Diana. Astfel, prințesa vedeta, care se afla în mașină cu iubitul său Dody Al-Fayed încercând să scape de paparazzi, a murit într-un accident tragic de mașină. Dar de ce s-a ajuns la asta?

„…pentru că știa prea multe secrete ale Familiei Regale. În plus, avea multă ranchiună împotriva lor și ar fi urmat să iasă în public cu o mulțime de dezvăluiri. Șeful meu mi-a spus că ea trebuie să moară – primise ordine direct de la Prințul Philip – și să facem astfel încât să pară un accident. Nu mai omorâsem o femeie până atunci, cu atât mai puțin o prințesă, dar am îndeplinit ordinele. Am făcut-o pentru Regină și pentru țară”, a povestit John Hopkins.

Totuși, prințesa nu ar fi murit pe loc din pricina impactului. Diana a făcut stop cardiac în drumul spre spital. „Oh, Doamne! Ce s-a întâmplat?”, au fost ultimele cuvinte ale Prințesei inimilor.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.