Primul militar român, ucis în Ucraina –––>>

Un soldat ucrainean de origine română a fost ucis de trupele ruse în regiunea Odesa.

Bărbatul avea 32 de ani, avea o fetiță de 4 ani, iar în două luni urma să devină tată pentru a doua oară.
Cel puțin 18 persoane au fost ucise joi, în regiunea Odesa

Andrei lupta ca soldat la o unitate de radiolocație din afara Odesei când unitatea a fost lovită de tirul de artilerie rus.

S-a aflat printre cele 18 sau 22 de victime.

Andrei Dumbravă este un soldat un ucrainean de origine română care era militar la acea unitate din afara Odesei.

Anunțul decesului său a fost făcut de familie. Rudele acestuia nu au știut două zile de el. Până la urmă au aflat că se afla printre cei uciși de tirurile de artilerie rusă.

Trupele ruse încearcă să ajungă la Centrala electrică CHP-6

Lupte intense între armata ucraineană şi trupele ruse au avut loc sâmbătă dimineață la periferia estică a oraşului Kiev, anunţă Comisia pentru Comunicaţii Speciale a Ucrainei, conform CNN.

Trupele ruse încearcă să ajungă la Centrala electrică CHP-6, situată în districtul Troieschyna din Kiev, probabil pentru a opri alimentarea cu electricitate a oraşului.

În capitala Ucrainei au fost auzite o serie de explozii şi tiruri de mitralieră în ultimele două ore. Trupele ruse încearcă să pătrundă în capitala Ucrainei dinspre est şi nord.

SUA intervine în războiul din Ucraina
Conform unor surse citate de presa americană, Statele Unite s-au oferit să îl scoată pe preşedintele Volodimir Zelenski din Kiev, pentru a nu fi capturat sau ucis de armata rusă şi pentru a continua să conducă ţara în siguranţă.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.