Prima reactie a lui Fulgy de la Clejani dupa ce a fost condamnat DEFINITIV la inchisoare: “Am cea mai ..”

Fiul Clejanilor a fost condamnat la doi ani de închisoare după ce în anul 2021 a agresat fizic un jurnalist care îl filma, l-a amenințat cu moartea și i-a luat telefonul mobil. Acum băiatul celebrilor lăutari a făcut primele declarații despre condamnarea sa.

Ce spune Fulgy, care s-a filmat relaxat, acasă la el, chiar după condamnare

Procesul penal care îl viza pe fiul lui Vioniță și al Vioricăi din Clejani s-a finalizat la începutul lunii noiembrie 2022, iar băiatul a fost găsit vinovat pentru tâlhărie și  a primit o pedeapsă cu suspendare, de doi de pușcărie, care este definitivă. Cu toate acestea el a făcut primele declarații și a pvoestit că mai este cale lungă până să ajungă după gratii.

”Solutia pe scurt: Decizia penală nr.1395/A din 9 Noiembrie 2022 – În baza art. 421 pct. 1 lit. b C.proc.pen., respinge ca nefondat, apelul declarat de inculpatul MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAŞ împotriva sentinţei penale nr.294 din data de 21.04.2022 pronunţate de Judecătoria Sectorului 3 București- Secţia Penală în dosarul nr.21488/301/2021

În baza art.275, alin.2 Cod de procedură penală obligă pe apelantul-inculpat Manole Dan Constantin Fulgeraş la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat în sumă de 400 lei. Definitivă. Pronunţată conform art. 405, alin. 1 C.pr.pen., astăzi 09 noiembrie 2022. Document: Hotarâre 1395/2022 09.11.2022”, se arată în decizia instanței.

Fulgy se are că nu este deloc deranjat de această decizie definitivă și i-a anunțat pe fanii săi că nu se află la închisoare și mai este cale lungă până acolo.

”Hai bună dimineața, oameni buni, din halatul ăsta roșu și cu cea mai bună stare, pentru că am cea mai frumoasă viață! Vreau și eu să vă anunț în felul următor: Nu sunt la pușcărie și mai e cale lungă, doamne ferește și apără pe toată lumea. Vă pup”, a postat Fulgy pe contul său de socializare.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.