Prima FEMEIE PRESEDINTE a Romaniei, ea ii va lua locul lui Iohannis –>

Activistul civic Valeriu Ciolan Nicolae, fost membru PLUS şi secretar de stat în Guvernul Cioloş, a vorbit despre numele care l-ar putea înlocui pe Klaus Iohannis, în funcția de președinte, la alegerile prezidențiale din anul 2024.

În cadrul unui interviu acordat la Prima Tv, activistul civic Valeriu Ciolan Nicolae, fost membru PLUS şi secretar de stat în Guvernul Cioloş, a fost întrebat dacă Gabriela Firea ar putea fi candidat din partea PSD la alegerile prezidenţiale.

În acest context, el a subliniat faptul că dacă social democrații o vor accepta, aceasta ar avea șanse foarte mari spre deosebire de alții. “Da, dacă PSD o acceptă.

E complicat, dar ar fi un candidat foarte bun al PSD-ului şi are şanse foarte mari”, a explicat activistul civic.

În ceea ce privește posibilitatea ca Alexandru Rafila să fie noul șef de stat, activistiul susține că acesta este mult prea vulnerabil şi ar putea fi distrus rapid în campania electorală. Totodată, el a mai adăugat că în opinia sa, Rafla nu este un politician.

“Alexandru Rafila nu mi se pare politician. El e vulnerabil, până acum nu au ieşit prea mutle chestii de scandal despre el, dar Rafila e un tip vulnerabil şi poate să fie distrus rapid. O campanie prezidenţială nu e la fel cum au fost parlamentarele. Nu cred că Rafila ar rezista la campanie prezidenţială”, a transmis Valeriu Ciolan Nicolae.

Întrebat dacă Mircea Geoană mai poate visa la funcţia de preşedinte al României, Valeriu Nicolae a răspuns că acest lucru s-ar putea traduce cu termenul de ”catastrofă”. “Mircea Geoană o să viseze întotdeauna la funcţia asta, dar Mircea Geoană ar fi o catastrofă”, a adăugat el.

Liviu Dragnea, un super politician
Un alt nume prezentat de Valeriu Nicolae este cel al lui Liviu Dragnea, care în opinia sa este un super politcian și cel mai bun comunicator politic din România. Pe de altă parte el a subliniat faptul că fostul lider PSD nu este neapărat un om bun, dar, este tot ce are România.

“Liviu Dragnea e un super politician. Liviu Dragnea e de departe cel mai bun comunicator politic din România. (…) Eu nu zic că Liviu Dragnea e un om bun, dar din punct de vedere al comunicării e mult peste tot ce avem noi. (…) E un papagal ipocrit.

E un demagog sociopatic foarte, foarte puternic. El foloseşte aceleaşi metode ca Farage, ca Salvini, merge pe o fibră de naţioalist victimă, care a fost cumva nedreptăţit de sistem. Sistemul l-a ajutat întotdeauna pe Dragnea”, a explicat activistul civic.

Valeriu Nicolae a ținut să lanseze și un atac dur la adresa președintelui Iohanns, despre care spune că ”a dat dovadă de prostie politică”. Mai exact, acesta nu știe să conducă absolut nimic, iar cel mai probabil funcția de profesor de fizică este singura care îl reprezintă.

“Nu l-am votat niciodată (n.r. pe Iohannis). Nu am votat. Am scris de mult despre Klaus Iohannis. Nu numai că nu e omul potrivit. Nu ştiu vreun om politic care să fii dat dovadă de mai multă prostie politică, nu cred că e un om prost, dar nu ştiu pe cineva mai slab decât a fost Klaus Iohannis. Constantinescu era o lumină pe lângă Klaus Iohannis, ca să nu vorbim de Băsescu.

(…) Nu mi pare Iohannis în stare să conducă nimic. Iohannis probabil a fost un profesor bun sau foarte bun de fizică, dar atât. Nu are nici carismă, nimic, e nul. Politic, Klaus Iohannis e nul”, a afirmat activistul civic.

Nici despre premierul Cîțu, activistul nu are o părere prea bună, precizând că acesta dă semne ”că e sonat”. “Cîţu dă semne că e sonat. Eu sper că e doar obosit, că a acumulat foarte multă oboseală şi nu îi mai funcţionează creierul normal”, a afirmat Valeriu Nicolae.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.