Prezicătoarea Carmen Harra, previziuni pentru anul 2022: Guvernul va cădea, urmează anii de VIRUSURI. Consecinţele sunt sumbre, dramatice

Clarvăzătoarea recomandă achiziționarea de bunuri imobiliare și metale prețioase care nu se vor devaloriza în timp.

Cunoscuta prezicătoare Carmen Harra a lansat deja primele previziuni despre anul 2022 și ce urmează să se întâmple atât din punct de vedere politic și economic, dar și în ceea ce privește pandemia de COVID-19. „Guvernul va cădea”, este de părere Carmen Harra, care a completat că viitorul este unul destul de sumbru.

Cunoscuta prezicătoare Carmen Harra a lansat deja primele previziuni despre anul 2022 și ce urmează să se întâmple atât din punct de vedere politic și economic, dar și în ceea ce privește pandemia de COVID-19. „Guvernul va cădea”, este de părere Carmen Harra, care a completat că viitorul este unul destul de sumbru.

Conducătorii lumii își dau seama că problema economică este pe undeva scăpată de sub control. Dar până în 2029, în mod ciclic, dacă ne întoarcem până în 1929, când a fost colapsul mondial, cu 100 de ani în urmă, lucrurile se repetă ciclic, se repetă karmic. Asistăm la o situație similară,

dar de alte proporții, din punctul meu de vedere, mult mai dramatică de data asta și mult mai gravă.

Eu am zis mereu că vin anii de virusuri. Perioada omenirii din următorii 10-12 ani este destul de dureroasă, pentru că trecem prin acest purgatoriu, trecem printr-o perioadă de mare încercare emoțională, psihologică, socială, economică, monetară, cum vreți să o numiți.

Nu numai cred că o să vină mai multe valuri, dar vin alte forme, alte tulpini, alte virusuri”, a spus Carmen Harra, la Antena 3.

Carmen Harra a declarat că în timp vom scăpa și de această boală, pentru că până la urmă omenirea va găsi antidotul acestui virus care nu este nicidecum o răceală.

Conform spuselor lui Carmen Harra perioada nefastă mai durează 12 ani, după care urmează epoca de aur, însă tot ceea ce avem noi de făcut este să avem răbdare.

În plus, ea a mai spus că în continuare populația va fi în scădere și recomandă să revenim la obiceiurile străvechi pentru a reuși să facem față situației globale.

„Consecințele sunt dramatice, iar inflația este fără precedent, absolut fără precedent în istoria a 100 de ani. Noi suntem, la ora actuală, vreo 7 miliarde și ceva, o să scădem substanțial din cauza acestor virusuri. Poate ajungem la 5, poate chiar la 4 miliarde, deci o scădere incredibilă a populației.

Recomandabil este să ne întoarcem la cum trăiau bunicii, străbunicii noștri, la țară. Să-și planteze, să-și facă grădini, pentru că acolo mergem, din nefericire, dată fiind situația globală economică. Astea sunt resursele cu care noi, la un moment dat, ne putem hrăni singuri”, a mai spus ea.

Carmen Harra: „Urmează 13 ani cruciali!”

„Anul 2000, în calendarul mayaş se spunea că e sfârşitul lumii. Noi am uitat să adăugăm la anul 2000 cei simbolici 33 de ani ai lui Hristos. Hristos a spus că Eu am să revin după 2000 de ani. Şi dacă adăugam la 2000 de ani 33 când a murit Hristos ajungem la 2033. Urmează 13 ani cruciali!

Carmen Harra vine cu previziuni sumbre: Sunt 13 ani cruciali. În calendarul mayaș arată că e sfârșitul lumii!
Toate calculaţiile spun că din anul 2020 până în 2033 sunt următorii 13 ani. Sunt cruciali, ca noi să trecem pragul ăsta, să supravieţuim sau să fim eliminaţi. Toată filozofia asta metafizică, astrologia, calendarele vechi, toate vorbesc despre această perioadă extrem de importantă de trecere de la sfârşitul unei ere”, a conchis Carmen Harra. scrie romaniatv

OUR TERMS AND CONDITIONS

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.