Prezicătoarea Carmen Harra, Predicții Despre Următorii 13 Ani: „E Sfârșitul Lumii”

Urmează 13 ani foarte importanți pentru întreaga omenire. Clarvăzătoarea Carmen Harra vorbește despre ce se va întâmpla în această perioadă.

Carmen Harra a declarat că vor urma 13 ani importanți, în care oamenii vor avea parte de situaţii critice.

Vine sfârșitul lumii! Carmen Harra, predicții despre următorii 13 ani

Vine sfârșitul lumii! Carmen Harra, predicții despre următorii 13 ani

„Anul 2000, în calendarul mayaş se spunea că e sfârşitul lumii. Noi am uitat să adăugăm la anul 2000 cei simbolici 33 de ani ai lui Hristos. Hristos a spus că «Eu am să revin după 2000 de ani». Şi dacă adăugam la 2000 de ani 33 când a murit Hristos ajungem la 2033.

Toate calculaţiile spun că din anul 2020 până în 2033 sunt următorii 13 ani. Sunt cruciali, ca noi să trecem pragul ăsta, să supravieţuim sau să fim eliminaţi.

Toată filozofia asta metafizică, astrologia, calendarele vechi, toate vorbesc despre această perioadă extrem de importantă de trecere de la sfârşitul unei ere”, a transmis Carmen Harra.

Anul 2021 este dominat de numărul cinci, un număr al eliberării, care ne va scăpa de toate greutățile pe care le-am suportat în 2020.

„Anul 2021 este dominat, dacă ne uităm după conceptul pitagorian, de energia cifrei 5. Cifra 5 simbolizează eliberare.

Deci noi avem nevoie să ne eliberăm de toate încărcăturile astea karmice care le-am cărat în 2020”, a mai declarat Carmen Harra.

Anul 2021 are energii diferite față de anul 2020

„2021 are o cu toată altă energie față de 2020, are o altă vibrație.

2021, dacă luăm numerele și le adunăm, ajungem la cifra 5. Hristos a murit într-a cincea zi a săptămânii, într-o vineri.

Așa că cifra 5 înseamnă eliberare, înseamnă moartea fizică, dar poate să însemne un reviriment, se întâmplă o purificare.

Deci anul acesta, cifra 5, simbolic semnifică faptul că ne scăpăm de această suferință carmică (n.r.: pandemia de coronavirus).

De cum am pășit în anul acesta o să vedem că încet-încet, această traumă, acestă nenorocire începe să se atenueze.

Din mai se va vedea clar”, a spus Carmen Harra, despre pandemia de COVID-19.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.