Previziunile teribile făcute de Baba Vanga: „Nimeni nu poate opri Rusia”

Baba Vanga, care ar fi prezis marile conflicte din întreaga lume, a făcut unele previziuni și despre invazia în care este

implicată Rusia.

Potrivit unei profeții de-ale acesteia, clarvăzătoarea ar fi anticipat faptul că Rusia va trece printr-un mare conflict în

2022. Nu în ultimul rând, bătrâna mai spunea și de pandemia cu care s-a confruntat omenirea începând cu 2020.

Cunoscută drept Baba Vanga, aceasta s-a numit la naștere Vanghelia Pandeva Dimitrova, iar după căsătorie a devenit

Vanghelia Gușterova. Femeia, care a trăit între anii 1911 și 1996, a fost o prezicătoare oarbă bulgară, care se ocupa cu

vindecarea cu plante. Aceasta și-a petrecut cea mai mare din viața sa în zona Rupite în munții Kozhuh, Bulgaria. Adepții ei au fost convinși că Baba Vanga posedă abilități paranormale.

Baba Vanga, previziuni teribile despre Rusia

Înainte să părăsească această lume, în 1996, Baba Vanga a lăsat mai multe previziuni, unele dintre acestea referindu-se

chiar la anul 2022. Mai mult, bătrâna clarvăzătoare spunea că omenirea se va confrunta cu o nouă pandemie, cu foamete, dar

și război. Încă din 2020, ea a prezis că lumea va fi afectată de pandemie. Și totuși, bătrâna a amintit și de conflictul pornit de Rusia.

Toți se vor dezgheța precum gheața, dar numai unul rămâne neatins – Glorie lui Vladimir, Glorie Rusiei. Nimeni nu poate opri Rusia. Toți vor fi îndepărtați de ea, nimeni nu va fi păstrat. Mai mult, o să devină domnul lumii”, arăta una dintre profețiile bătrânei.

Baba Vanga a fost o mistică, clarvăzătoare și herbalistă bulgară. Oarbă de la o vârstă fragedă, ea susține că atunci când era o copilă, a avut loc o „tornadă”, care ar fi ridicat-o în aer și ar fi aruncat-o într-un câmp din apropiere. A fost găsită după o lungă căutare, iar martorii au descris-o ca fiind foarte speriată. Ochii îi erau acoperiți de nisip și praf și nu a putut să-i deschidă din cauza durerii.

Foarte multă lume crede despre ea că avea puteri paranormale. Baba Vanga a ajuns în centrul atenției după ce a prevăzut tragedia din 11 septembrie, din SUA. Mai mult, ea a prevăzut cu multe detalii scufundarea submarinului rus Kursk. Baba Vanga a murit în 1996, dar predicțiile sale se întind pe o perioadă îndelungată, până în 5079, când credea că va avea loc sfârșitul lumii.

Și Nostradamus a avut previziuni despre Putin și Rusia

Asemenea Babei Vanga, și Nostradamus a făcut unele previziuni despre Rusia. În plus, mulți cercetători ai catrenelor sale consideră că a făcut referire la România, legat de un conflict armat cu Rusia.

Din Rusia se apropie în masă / Distrugătorul va ruina acel oraş / Violentă distrugere, Romainie va suferi / Astfel, flăcările Marelui Război nemaiputând fi oprite”, se arată în catrenul 26 din Centuria V.

Cu toate acestea, românul Vlaicu Ionescu, considerat cel mai important interpret al profețiilor lui Nostradamus, era de părere că referirea la țara noastră a fost înțeleasă greșit. El crede că, de fapt, ar fi vorba probabil de o simplă greșeală de ortografie și că acel „Romainie” nu ar fi despre România. Dincolo de toate acestea, ceea ce a spus Baba Vanga, în acele previziuni despre Rusia, pare să se adeverească acum, odată cu invadarea Ucrainei.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.