Preşedintele Ucrainei, mesaj neaşteptat înainte de începerea războiului cu Rusia =>>

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, li s-a adresat sâmbătă ucrainenilor, cu patru zile înainte de presupusa invadare a ţării sale de către Rusia.

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a reacţionat sâmbătă la informaţiile despre o iminentă invazie a Rusiei, care

ar urma să aibă loc la mijlocul săptămânii viitoare.

El a subliniat pe de altă parte că Ucraina este pregătită de război, în orice moment.

„Ştim exact ce ne aşteaptă, suntem pregătiți în fiecare zi, în orice moment. Înțelegem care sunt riscurile, înțelegem că ele există. Dacă dvs. sau altcineva aveți informații suplimentare despre invazia 100% a Rusiei, care începe pe 16 februarie, vă rugăm să ni le dați„, a declarat Zelenski.
Anterior, președintele american Joe Biden a declarat în timpul discuțiilor de vineri seara cu aliații, că Rusia ar putea ataca Ucraina pe 16 februarie.

Potrivit Washingtonului, invazia Rusiei va începe cu un atac cibernetic și o serie de atacuri cu rachete. „În timpul convorbirilor care au durat o oră, președintele Joe Biden le-a spus liderilor occidentali data de 16 februarie”, relatează Politico. Mai mulți oficiali americani au confirmat această informație.

Totuşi, reprezentantul oficial al Marii Britanii a spus ţara sa are o „interpretare diferită” a informațiilor referitoare la data de 16 februarie, iar Uniunea Europeană este, de asemenea, sceptică cu privire la informațiile venite din Statele Unite.
Anterior, Bloomberg anunţa că Rusia ar putea invada Ucraina încă din 15 februarie. Surse media spun că atacul va începe cu o provocare în Donbass. De asemenea, consilierul prezidențial american Jake Sullivan a spus că Rusia ar putea invada Ucraina înainte de încheierea Jocurilor Olimpice de la Beijing, a căror ceremonie de închidere va avea loc pe 20 februarie.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.