Pe atunci era doar un tanar cu sperante de reusita pe scena teatrului romanesc. Intre timp, destinul i-a pregatit o alta soarta. Azi, il vedem zi de zi la TV. Il recunosti..

Pe atunci era doar un tanar cu sperante de reusita pe scena teatrului romanesc. Intre timp, destinul i-a pregatit o alta soarta. Azi, il vedem zi de zi la TV, prezentand la prima ora starea vremii.

Il recunosti? E cel mai cunoscut prezentator meteo

Numele lui este unul extrem de mediatizat in Romania. Atat gratie carierei indelungate la TV, cat si a spectacolelor de teatru

pe care le sustine in toata tara. Il recunosti? Da, e vorba despre Florin Busuioc. In fotografia respectiva, era un tanar de doar 20 de ani, student la Universitatea de Film si Teatru „I. L. Caragiale”, din Bucuresti.

Astazi, este cel mai cunoscut prezentator meteo. Cu o cariera de peste 20 de ani pe micile ecrane, Florin Busuioc este una dintre cele mai reprezentative figuri ale postului PRO TV. Vedeta TV,

acum in varsta de 57 de ani,a fost desemnat in 2010 cel mai bun prezentator meteo al anului din Europa, premiu acordat de catre Societatea Europeana de Meteorologie.

Florin Busuioc, actor de profesie

Chiar daca toti il stiu de la meteo, Florin Busuioc e de profesie actor. El sustine inca spectacole de teatru, prin toata tara, alaturi de alti actori faimosi. Florin a aparut chiar si-n filme precum „Justin and the Knights of Valour” (nr. Justin si cavalerii), „Ho, Ho, Ho2: O loterie de familie”, „Assassination Games” (nr. Jocul asasinilor),

„Christmas at Castlebury Hall”, „Nasa”, „The Whistleblower” (nr. Martor si acuzator), „Blood and Chocolate” (nr. Pasiune si destin), „Sex traffic” si „Ciocarlia”.

Florin Busuioc are trei copii, un baiat din primul mariaj si doua fete din actuala casatorie. Cu primul dintre urmasi, insa, vedeta TV nu are o relatie apropiata.

Florin Busuioc a trecut prin momente delicate toamna trecuta. Prezentatorul tv a suferit un infarct acut la 6 noiembrie 2018, urmat de alte trei stopuri cardiace si a fost la un pas

sa piarda lupta cu viata. El se afla la finalul unui spectacol de teatru pe care il juca pe scena Filarmonicii Oltenia din Craiova. Recuziterul Alex Ciuica a fost cel care, coordonat prin telefon de un echipaj SMURD, a facut primele manevre de resuscitare.

Ulterior, a fost transportat la Spitalul de Urgenta din Craiova, unde dr. Paul Trasca i-a montat un stent. La operatie au participat si medicii Eugen Tiereanu si Emilia Goanta,

specialista care se ocupa de partea de dispozitive implantabile. A doua zi, actorul a fost transportat cu un elicopter la Institutul de Boli Cardiovasculare „Prof. C.C. Iliescu“ din Bucuresti. Florin Busuioc a fost externat de la Institutul National de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.