Parastas de trei luni pentru Petrică Mâțu Stoian. Sora artistului și Doru Gușman s-au împăcat: ”Ne-a invitat la masă”

După zile întregi în care și-au aruncat cuvinte grele, acum Maria Tărchila, sora lui Petrică Mâțu

Stoian, și Dorgu Gușman, impresarul său, au terminat orice scandal.

Cei doi s-au împăcat cu ocazia parastasului de trei luni organizat pentru regretatul artist.

În urmă cu doar câteva zile a fost organizat parastasul la trei luni de la moartea regretatului Petrică Mâțu Stoian.

Totul a fost organizat de impresarul său, Doru Gușman, care a decis să termine orice conflict cu sora cântărețului și să o invite și de această dată la pomană.

Maria Tărchilă a dezvăluit că a mers la Craiova, acolo unde s-au împărțit pachete cu mâncare la mormânt, după care au organizat o masă acasă cu câteva persoane.

”Doru a fost cu ideea să facă parastasul de trei luni, eu nici nu știam că se face. M-a chemat la parastas printr-un sms. Am crezut inițial că a greșit numărul de telefon. Apoi, dacă a văzut că nu răspund, m-a sunat. Mi-a zis așa: ”Uite, eu fac pomenire de 3 luni pentru Petrică, dacă vreți vă aștept la parastas!”.

Am sosit de la Arad la Craiova. S-a făcut o slujbă, acolo, la mormânt, unde s-au împărțit pachete cu mâncare. Apoi, am vrut să plec spre casă, dar Doru ne-a invitat la masă, în casa în care a locuit Petrică. Am zis să nu-l refuz, să creadă că-s nepoliticoasă, era pentru fratele meu”, a spus Maria Tărchilă pentru Impact.ro.

”A fost o masă cu câteva persoane, ca-n pandemie, cu niște cunoștințe. Am fost și cu o nepoată, căci sora mea este în Germania, la muncă. S-au servit sarmale, aperitive, friptură, cozonac, tot ce îi plăcea lui Petrică să mănânce”, a mai zis ea.

Familia lui Petrică Mâțu Stoian vrea să ia lucrurile cântărețului
Tot ceea ce vrea sora lui Petrică Mâțu Stoian sunt lucrurile pe care acesta le avea în locuință și care trebuie să intre în posesia ei.

În ceea ce privește casa în care cântărețul a locuit, aceasta ar fi de fapt a statului, fiind considerată un imobil de patrimoniu.

”Eu nu am nimic cu Doru Gușman, nu ne certăm pe lucruri, vedem cine și ce are dreptul, ce este și ce nu este. Eu trebuie însă să-mi iau lucrurile din casa din Craiova, în care a locuit Petrică.
Acea casă însă am înțeles că e de fapt a statului, e de patrimoniu. Iar alte case nu știu să fi avut, mai e doar casa noastră de la țară”, a mai spus Maria Tărchilă pentru sursa citată.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.