Orașul din România care ‘va fi șters de pe fața pământului pentru păcatele lui’.

Arsenie Boca este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai importanți duhovnici din secolul trecut, așa că mulți oameni îi adresează rugăciuni în momentul în care au nevoie de ajutor divin.

Totuși, părintele a făcut și mai multe profeții, iar una se referă la dispariția unui mare oraș.

Ce profeție cutremurătoare a făcut Arsenie Boca despre un oraș din România
Arsenie Boca a făcut multe profeții despre ce îi așteaptă pe oameni în viitor, dar și despre prezentul din zilele noastre. Acesta a vorbit despre cutremurele devastatoare care o să pună stăpânire pe un oraș din România, ștergându-l de pe fața pământului din cauza păcatelor săvârșite.

Arsenie Boca a prezis două cutremure care au avut loc deja secolul trecut, referindu-se la ele ca fiind ‘cele două ouări’. Totuși, în profeția făcută de acesta ar mai fi vorba și despre a treia ‘ouare’, adică un seism care ar fi atât de puternic încât ar șterge Bucureștiul de pe hartă, potrivit știridinlume.ro.

„Se va oua de două ori, iar la a treia ouare, marele oraș va fi șters de pe fața pământului pentru păcatele lui.”, spunea Arsenie Boca.

Ce a mai prezis Arsenie Boca despre români: ‘Vor veni vremuri foarte grele’
Multe lucrări au fost însemnate cu profețiile lui Arsenie Boca, iar apropiații săi au susținut ceea ce a transmis părintele, veridicitatea vorbelor fiind în legătură directă cu modul în care ele au fost transmise.

Sora Septimia Maniș menționează în cartea ‘Noi mărturii despre părintele Arsenie Boca’ ce a spus acesta că o să se întâmple cu românii. Duhovnicul a prezis că oamenii o să fie împovărați de frică, credința lor fiind slăbită. De asemenea, Arsenie Boca a transmis că toți o să se lupte cu taxe din ce în ce mai mari.

„Îmi pare rău de voi că sunteți slăbiți în credință. Veți cădea din cauza fricii. Frica-i de la diavol; nu vă fie frică pentru a vă salva sufletele.

Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, Care este tovarășul de drum al fiecăruia, de la naștere până la moarte. Vor cădea și cei aleși.

Îmi pare rău că sunteți cei de pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe și alte îngrădiri. Vor lua totul! Să știți că mulți vor pleca din țară, dar puțini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă și n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări.”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.