Oana Lis, ipostază dureroasă la cimitir! Soția lui Viorel Lis a fost criticată pentru că s-a fotografiat plângând lângă mormânt

Oana Lis a postat pe Facebook, în urmă cu puțin timp, câteva fotografii de la cimitir, unde a mers pentru a omagia

persoanele dragi ei, care s-au stins din viață.

Soția lui Viorel Lis s-a postat pe Facebook într-o ipostază dureroasă, la cimitir.

Oana Lis s-a pozat plângând pentru că și-a dorit să-și deschidă sufletul în fața urmăritorilor săi.
Din nefericire, urmăritorii ei au criticat-o destul de aspru pentru fotografiile postate.
Oana Lis: „Dumnezeu să-i odihnească pe cei ce nu mai sunt printre noi”

„Petrecem si ne bucurăm de viață dar nu uităm si sa-i vizităm si pe cei ce nu mai sunt. DAR AU FOST. Au făcut parte din noi. Din viața noastră, din creșterea și evoluția noastră pe acest pământ.

Și să ne dăm voie să fim si vulnerabili și să plângem puțin dacă ne vine pentru că așa simte sufletul nostru.”, a scris Oana Lis pe Facebook, alături de fotografiile postare, în care plângea.
De asemenea, Oana Lis a povestit un moment de care își aduce aminte cu drag, respectiv atunci când nașa ei i-a dat o ciocolată care se găsea rar în perioada respectivă, așa că, de dragul amintirilor și în memoria rudei sale, Oana Lis a dat spre pomană acel dulce.

„Mi-a oferit-o nașa mea după revoluție și asociez acest gust cu perioada aceea.

N-am mai putut mânca una de zeci de ani. Când o văd în magazine îmi aduce aminte de mama și nașa mea, Mimi, și de copilăria mea.

Probabil o să fiu total împăcată cu trecutul si detașată când am să pot desface una. Azi o dau de pomană. Dumnezeu să-i odihnească pe cei ce nu mai sunt printre noi.” , a povestit Oana Lis, pe pagina ei de Facebook.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.