O vedem zilnic la pupitrul știrilor, dar nu știm ce este în sufletul ei. Prin ce trece Monica Dascălu în viața personală. Nicio femeie nu merită asta..

Monica Dascălu este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri din România.

ProTV este postul care a făcut-o cunoscută și unde o putem vedea zi de zi. Deși afișează mereu un look impecabil și atrage o mulțime de telespectatori cu fiecare apariție, puțini știu ce se ascunde în sufletul ei.

Monica Dascălu este considerată de mulți una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV. Ea este foarte rezervată atunci când vine vorba de viața personală și nu îi place să ocupe prima pagină a tabloidelor sub nicio formă. Cu toate acestea, anumite detalii au ieșit la iveală.

Monica Dascălu trăiește una dintre cele mai frumoase povești de iubire alături de Mihai Băjenaru. Cei doi s-au căsătorit în insulele Maldive, acolo unde şi-au petrecut şi luna de miere.

După cinci ani de relație, au decis să spună DA și în fața lui Dumnezeu, unindu-și destinele. Monica Dascălu a simțit de la început că și-a găsit iubirea vieții sale.

Cu toate acestea, prezentatoarei TV îi lipsește ceva. Încă din anul 2010, ea spunea că își dorește cât mai mulți copii, dar de atunci nu a apărut niciun semn în acest sens. Din diferite motive, subiectul este unul foarte sensibil pentru ea și soțul ei, deși își doresc mult să devină părinți.

Monica Dascălu s-a iubit cu Adrian Mutu

Adrian Mutu a fost unul dintre cei mai iubăreți bărbați din showbiz. Celebrul fotbalist a ieșit mereu în evidență cu relațiile sale controversate și la fel a făcut și cu Monica Dascălu. Sportivul i-a făcut multe avansuri prezentatoarei care, într-un final, a cedat și i-a dat o șansă.

Monica i-a sucit mințile lui Adrian Mutu. Se zvonea atunci că a plătit o factură de 15.000 de dolari la telefon, pentru că vorbea cu ea non-stop și chiar a închiriat un charter special de la Roma, pentru a veni să o vadă doar pentru câteva ore!

Mai mult, ei au fost văzuți împreună și la o nuntă, la Pitești, unde fotbalistul a fost naș la unul dintre cei mai buni prieteni de-ai lui.

Sursele spuneau că mama lui Mutu era foarte încântată de noua cucerire a fiului și o considera nora perfectă.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.