O tânără a fost lovită mortal de o mașină în București. Aceasta se afla pe trecerea de pietoni

Miercuri seară , 5 ianuarie 2022, în București a avut loc un accident rutier ce s-a soldat cu moartea unei tinere. Aceasta traversa pe la trecerea de pietoni. În momentul de față se fac cercetări în cauză.

Viteza excesivă este unul din motivele principale pentru care au loc accidente rutiere. O tânără a fost lovită pe Bulevardul Theodor Pallady de un șofer care, după cum spun martorii, avea o viteză foarte mare.

O tânără a fost lovită mortal de o mașină în București

Fata o fost lovită de o mașină, în timp ce traversa șoseaua pe la trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc pe Bulevardul Theodor Pallady din Sectorul 3, miercuri seara, în Ajun de Bobotează. La impact, tânăra a fost aruncată aproximativ 30-40 de metri, după cum spun cei ce au fost prezenți la fața locului.

Motivul pentru care accidentul a avut loc ar fi fost viteza excesivă a șoferului. Conducătorul auto a fost testat de echipajele ce s-au prezentat la locul faptei ,pentru a vedea dacă se afla sub influența alcoolului sau a altor substanțe. S-a constatat că șoferul nici nu băuse și nu consumase nici un fel de substanță psihoactivă. Motivul pentru care ar fi dat peste fată ar fi fost, din primele cercetări, viteza excesivă. Martorii au spus că el ar fi avut peste viteza legală pe acest segment de drum.

La fața locului au venit medicii, poliția și criminaliștii

Din nefericire, rănile produse de accident au fost mult prea grave, iar tânăra lovită pe trecere nu a supraviețuit. Imediat, polițiștii au început cercetări în această cauză pentru a determina toate circumstanțele accidentului.

Pentru a se evita astfel de incidente, șoferii sunt îndrumați să nu depășească limita legală de viteză. De asemenea, pietonii trebuie să aibă o atenție sporită atunci când traversează.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.