O RECUNOSTI? Cum arată ACUM Eliza, fiica Adrianei Iliescu. A ajuns în clasa a X-a. FOTO

driana Iliescu a devenit cea mai vârstnică mamă din România. La 66 de ani, ea a dat naștere unei fetițe care acum are 16 ani.

Povestea de viață a fostei scriitoare a atras atenția întregii țări și a făcut-o faimoasă pe Adriana, însă puțini știu ce se mai întâmplă cu femeia acum sau cum arată fiica ei, care este o adolescentă în toată regula.

Eliza Iliescu a împlinit 16 ani

Adriana Iliescu a devenit mamă la peste 60 de ani, o vârstă remarcabilă. Ea a apelat la tehnici medicale speciale care au ajutat-o să-și îndeplinească visul pe care îl avea dintotdeauna. A avut parte de cele mai bune tratamente, de medici renumiți și pricepuți, care au făcut tot ce au putut pentru ca dorințele ei să devină realitate.

Fiica Adrianei este acum o domnișoară în toată regula și de curând a împlinit 16 ani. Tânăra este foarte bună la învățătură și mama ei i-a oferit o educație aleasă. Eliza este pregătită și sigur se va descurca în viitor, pentru că este o fire foarte ambițioasă.

Adriana Iliescu a pregătit-o pentru ceea ce va urma și a discutat despre ea și cele mai neplăcute aspecte, cum ar fi plecarea ei din această lume.  Adriana vrea să se asigure că îi va fi ușor fiicei sale, motiv pentru care și-ar fi cumpărat deja sicriul și chiar un loc de veci. Deși este un subiect intim, a fost făcută publică decizia ei.

“Ea a abordat acest subiect cu Eliza, i-a spus exact ce va avea de făcut atunci, cu ce haine să o îmbrace, tot. Și-a cumpărat cavou, sicriu, tot, tot. Nu a făcut-o pentru că se gândește la moarte, ci pentru că este mai bine să prevină, decât să se chinuie Eliza mai târziu.”, au dezvăluit surse apropiate Adrianei Iliescu.

Adriana Iliescu, sarcină cu probleme

Când a apelat la medici pentru a rămâne însărcinată, Adriana Iliescu s-a lovit de multe refuzuri, pentru că aceștia erau foarte rezervați în cazul ei, fiind unul special. Vârsta de peste 60 de ani deja era o problemă și nimeni nu se aștepta că tratamentele de fertilizare o vor mai ajuta pe femeie.

Totuși, Adriana nu a renunțat și a luptat, pentru că a simțit că va putea avea și ea copii. Când a născut, medicii au descoperit că placenta era ca a unei femeie de 35 de ani, ceea a ajutat la nașterea Elizei.

„Dar când m-au tăiat doctorii la cezariană, placenta mea era ca a unei femei de 35 ani. Citeam în fiecare seară rugăciuni când îmi luam pastila de endocrină.

Am avut instinctul matern, asemeni peştilor care se întorc în anumite locuri pentru a se reproduce. Am ştiut că şi eu voi avea copii…”, a spus Adriana.

Fetița a venit pe lume la 33 de săptămâni și nașterea a fost foarte dificilă, termenul nefiind unul potrivit. Din acest motiv, Adriana a stat aproximativ două săptămâni în spital, alături de cea mică, până ce ea a crescut, s-a mobilizat și a putut fi luată acasă.

Fetița știe acum care este situația, pentru că este matură și a putut înțelege. Totuși, când mama ei i-a explicat, Eliza ar fi foarte dezamăgită că nu își va cunoaște niciodată tatăl și nici măcar nu va ști cine este acela.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.