O femeie și-a dat demisia de la serviciu ca să-i calce și să-i gătească soțului. Cine este tânăra și cum a ajuns să ia decizia

O femeie din Statele Unite și-a dat demisia ca să-i calce hainle și să-i pregătească mâncare soțului ei. Katrina Holte a decis să trăiască precum o soție din anii ’50, după ce a devenit foarte stresată din cauza jobului solicitant din departamentul de salarizare.

Katrina Holte este o femeie de 30 de ani din Oregon, Statele Unite, care a renunțat la jobul ei pentru a găti și a avea grijă de soțul ei Lars. Acum, tânăra gătește și face curățenie toată ziua, iar când are timp liber se mai ocupă și de pasiunea ei, croitoria.

Soțul ei este inginer șef, iar Katrina se asigură că are hainele și micul dejun pregătite în fiecare dimineață înainte de muncă. De asemenea, îi pregătește pachetul cu mâncare pentru prânz, iar seara se asigură că cina e gata când acesta ajunge acasă.

„Simt că trăiesc cum mi-am dorit dintotdeauna. Este viața mea de vis și soțul meu are aceeași viziune. Este mult de muncă. Spăl multe vase, haine, calc, dar îmi place și astfel am grijă de soțul meu, iar asta mă face foarte fericită”, a spus Katrina, potrivit The Sun.

Tânăra soție a mai menționat și că este pasionată de tot ceea ce ține de moda anilor 50, dar și de stilul de viață de la acea vreme.

„Simt că aparțin unor vremuri mai de demult. Sunt de acord cu valorile demodate, ca a fi casnică, a avea grijă de familia ta și a-ți păstra casa în condiție excelentă, astfel încât toată lumea să fie relaxată”, a spus aceasta.

Totodată, Katrina a subliniat că soțul ei nu este deloc un tip autoritar, care s-o domine, fiind ideea ei să ducă o astfel de viață.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.