O femeie de 220 de kilograme a venit de urgenta la spital pentru ca simtea dureri in zona stoamacului. Dupa ce a fost supusa unor analize, medicii au oprit-o pe loc. Ce avea femeiea in burta. SOC la Iasi! Nu s-a mai intamplat niciodata asa ceva –>>

O femeie cu o greutate de 220 de kilograme urmează să aducă pe lume cel de-al cincelea copil. Este o premieră la Maternitatea „Cuza Vodă” din Iași.

O ieșeancă de 37 de ani, cu o greutate de aproximativ 220 de kilograme, va aduce pe lume cel de-al cincelea copil.

Femeia se află sub supravegherea medicilor de la Maternitatea ”Cuza Vodă” din Iași, pentru care cazul reprezintă o premieră.

Femeia urmează să nască prin cezariană, iar intervenția este o adevărată provocare pentru echipa medicală. În aceste momente, o echipă de 3 medici, chirurgi și anesteziști o supraveghează pe gravidă 24 din 24.

Viitoarea mamă este internată la Spitalul Clinic de Obstretică și Ginecologie „Cuza Vodă”, Iași, de pe data de 23 august.

„Avem parte de o premieră la Spitalul Clinic de Obstretică și Ginecologie «Cuza Vodă». Este vorba despre o pacientă de 37 de ani, internată la noi, care urmează să nască. Premiera este că această femeie este cea mai mare gravidă pe care am avut-o. Cred că este o premieră atât în Moldova, cât și în țară. Aceasta cântărește aproximativ 220 de kilograme și este o provocare pentru întreaga echipă de medici a spitalului nostru.

Tânăra mamă este din județul Iași, este internată la noi de luni, 23 august 2021, și este sub supravegherea medicilor. O echipă de trei medici specialiști o monitorizează 24 de ore din 24. Nu va fi o intervenție simplă, însă specialiștii noștri sunt pregătiți, iar când vor considera că totul este bine, vor demara operația de cezariană”, a declarat Robert Dâncă, managerul Spitalului Clinic de Obstretică și Ginecologie „Cuza Vodă”, Iași, pentru bzi.ro.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.