Nostradamus 2022. Se anunţă foamete mare şi războaie devastatoare

De-a lungul timpului au aparut tot felul de interpretari ale versetelor sale care, spun multi, s-au adeverit. ce anunţă pentru anul viitor.

Nostradamus 2022.

Controversatul astrolog si fizician francez Michel de Nostredame (Nostradamus) a starnit intotdeauna curiozitatea oamenilor. Versetele sale misterioase si profetice atrag atentia an de an, in speranta ca se va descoperi ceva legat de viitor.

De-a lungul timpului au aparut tot felul de interpretari ale versetelor sale care, spun multi, s-au adeverit. Cateva exemple ar fi, potrivit acestora, Revolutia franceza, bomba atomica si atacul terorist de la 11 septembrie. Iata cum arata previziunile lui Nostradamus 2022.

Nostradamus 2022 – Impact cu un asteroid
Ideea de impact cu un asteroid continua si in 2022. Se stie faptul ca in 2021 Pamantul a fost la un pas csa intre in coliziune cu Asteroidul 2021GW4. Doar ca dimensiunile acestuia nu sunt impresionante si cu siguranta s-ar fi sfaramat in bucati mai mici de indata ce ar fi intrat in atmosfera Pamantului. Urmatoarea intalnire cu acest asteroid ar fi, potrivit NASA, in 2029.

Nostradamus 2022 – Razboi / Invadarea Frantei
Este foarte dificil de stabilit date exacte ale predictiilor lui Nostradamus, deoarece acestea se bazeaza pe evenimente astrologice. Totusi, una care poate fi incadrata in anul 2022 este predictia unui razboi care va ajunge in Europa. De asemenea, se preconizeaza o invadare a Frantei dinspre Est. De altfel, aceasta idee este recurenta in previziunile lui Nostradamus. Catrenul „vinovat” pentru aceasta profetie este urmatorul:

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.