Nicoleta Voicu, adevărul despre despărțirea de Gheorghe Turda: „Mă neglija, ca femeie”

Deși s-au despărțit cu mult timp în urmă, între Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda nu este nici acum pace. De curând, fosta iubită a interpretului de muzică populară a dezvăluit motivul real al despărțirii care a încins spiritele atât de tare. În același timp, artistul o amenință cu tribunalul dacă va mai continua să îi pomenească numele.

Nicoleta Voicu spune că motivul despărțirii de Gheoghe Turda a venit în urma dezinteresului artistului fața de atenția și afecțiunea pe care i-a acordat-o în timpul relației.

„Gheorghe Turda era foarte captivat de cariera profesională. Din timpul petrecut împreună, 99% îl acorda lumii, celor care îl contactau. Stăteam împreună, iar el vorbea la telefon. S-a întâmplat de nenumărate ori să se trezească dimineaţa şi, în loc să mă privească, să se uite la telefon.

Eu nu l-am înşelat, pentru că telefonul meu era în orice colţ din casă, însă dumnealui îl ţinea ori în buzunar, ori lângă farfuria cu ciorbă. Domnul Turda mă neglija ca femeie’, a declarat Nicoleta Voicu, în cadrul unei emisiuni TV

Mai mult decât atât, Nicoleta Voicu spune despre despărțirea de Gheorghe Turda că ar fi apărut și din cauza faptului că artistul nu a știut să îi respecte statutul social.

Eu provin dintr-o familie înstărită, am fost răsfăţată, am dus o viaţă de domniţă şi am avut tot ce mi-am dorit. Eu nu am cerut vacanţe şi croaziere, ci afecţiune.

Ca în orice cuplu, voiam plimbări în oraş, atenţie şi momentele noastre. Noi, în loc de ieşiri în doi, aveam ieşiri publice, la evenimente, la aniversări, şi totul s-a raportat la profesia lui. Prima noastră ieşire a fost aşa: «Nicoleta, trebuie să mergem la evenimentul lui Cătălin Crişan’, a mai spus ea.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.