Nea Marin a făcut dezvăluirea despre soția luiDupă 43 de ani de căsnicie..

Nea Mărin este unul dintre cei mai îndrăgiți oameni de televiziune din România, care s-a făcut remarcat datorită talentului său de dansator, dar și a felului de-a fi. Toată lumea îl îndrăgește pentru cariera sa, precum și pentru ceea ce a reușit să facă în televiziune, prin intermediul emisiunilor sale. Pe cât de expus este Nea Marin, pe atât de discretă este soția sa.

Ce a spus Nea Marin despre femeia cu care își împarte viața

Lui Nea Marin îi place să vorbească despre proiectele sale profesionale și mai puțin despre viața lui privată. Oamenii care îl îndrăgesc știu că acesta este căsătorit de foarte mulți ani și că are două fete. Nea Marin, pe numele său real Marin Barbu, se emoționează de fiecare dată când vorbește despre familia lui.

El a povestit că a cunoscut-o pe soția sa când amândoi erau doar niște copii. Își amintește că era frumoasă și deșteaptă și i-a fost dragă încă de la început. A așteptat-o să termine liceul și a chemat-o la el în București, spunându-i că vrea să se căsătorească cu ea.

Eram copii când ne-am cunoscut. Eu treceam clasa a X-a, ea terminase clasa a VIII-a. Suntem din același sat. Țin minte și acum că era frumoasă și deșteaptă foc, iar eu… deștept și dat naibii la toate tâmpeniile posibile. (…) Eu eram la București și, într-una dintre zile, am mers acasă și am chemat-o să se angajeze aici, i-am zis direct că vreau să mă căsătoresc cu ea. Asta se întâmpla în decembrie 1979. Apoi au apărut copiii, nepoții…, a spus Nea Marin pentru Viva!

Screenshot 20220217 221917 Facebook

Nea Marin: dacă nu mă căsătoream cu Mioara mea…
Îndrăgitul om de televiziune a spus, pentru aceeași sursă, că dacă nu se căsătorea cu Mioara, nu se mai căsătorea cu nimeni niciodată. El vorbește numai în termeni laudativi despre soția sa și se emoționează de fiecare dată.

A făcut din mine ceea ce sunt eu azi, m-a înțeles, s-a ocupat de copii, iar eu am tras să îmi îndeplinesc datoria, am făcut tot posibilul să avem din ce trăi, a mai spus Marin Barbu.

Anii au trecut, iar Marin și Mioara Barbu sunt împreună de 43 de ani. Au construit o familie model, cu două fete care îi fac mândri, în fiecare zi.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.