Mulți se bucură că anul 2021 va trece, însă anul 2022 aduce și mai mari DEZASTRE. Baba Vanga a prezis tot! –>>

Cunoscuta clarvăzătoare Baba Vanga a venit cu previziuni cu privire la ce se va întâmpla în anul 2022 cu întreaga omenire.

Baba Vanga vine cu o predicție înfiorătoare pentru 2022. Aceasta a lăsat moștenire câteva predicții înfiorătoare. În previziunile sale, Baba Vanga a susținut că în anul 2022 va izbucni un război adevărat.

Baba Vanga vine cu o predicție înfiorătoare pentru 2022: Foamete severă și o nouă pandemie!

1.Un virus letal descoperit într-un ghețar. Oamenii de știință vor descoperi un virus periculos care se va răspândi foarte repede, ducând la moartea oamenilor și a animalelor. Calotele polare se vor topi din 2033 până în jurul anului 2045, iar nivelul oceanelor va crește în această perioadă.

2. Navele extraterestre vor ataca Pământul. Vom interacționa cu ființe inteligente de pe alte planete. Navele extraterestre vor ataca Pământul și vor bombarda orașe și vor lua oamenii prizonieri.

3. O colonie pe Marte va permite planetei să devină o putere nucleară și să ceară independență față de Pământ din jurul anilor 2170 până în 2256.

4. Foamete severă. Omenirea va fi afectată de foamete severă din cauza schimbărilor climatice. Oamenii vor ajunge să mănânce gândaci, frunze sau noroi. Ceea ce se întâmplă pe toate continentele este similar cu ceea ce vezi într-un film de groază. O invazie a lăcustelor din Africa va afecta terenurile cerealiere și va duce la înfometarea populației, ducând și la conflicte armate între națiuni.

5. În 2022 există realități virtuale în care ne putem pierde complet. Petrecerea timpului în aceste realități virtuale poate duce la tulburări de memorie și de învățare și poate transforma oamenii în adevărați zombi.

6.Vanga a făcut o afirmație bizară că un dragon va prelua planeta. Cea mai bizară predicție a lui Baba Vanga este că un dragon va prelua planeta în 2021. Ar fi spus: „Un dragon puternic va pune mâna pe omenire. Cei trei uriași se vor uni. Unii oameni vor avea bani roșii. „Văd numerele 100, 5 și multe zerouri”.

Interpreții au presupus de atunci că „dragonul” este China. Cei trei giganți ar putea fi Rusia, India și China, iar banii ar putea fi bancnotele de 100 de yuani și 5000 de ruble, ambele de culoare roșie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.