Motivul incredibil pentru care femeia din imagine nu s-a mai pensat sau epilat de un an de zile. Iata de ce…

Eldina Jaganjac, o tânără din Copenhaga, este insultată de bărbați ori de câte ori iese din casă, pentru că este nepensată și nu are mustața epilată. În urma episoadelor delicate,

femeia s-a ales cu traume și a decis să își spună povestea și,

susține ea, faptul că nu își smulge părul facial reprezintă, de fapt, “o binecuvântare deghizată”, potrivit publicației The Mirror. 

ELDINA JAGANJAC, TRAUMATIZATĂ DE BĂRBAȚI PE STRADĂ: “ȚIPĂ SĂ ÎMI SMULG SPRÂNCENELE ȘI MUSTAȚA”

În cadrul interviului oferit recent, Eldina Jaganjac a vorbit despre abuzurile la care este supusă atunci când iese pe stradă cu mustața neepilată și fără să fie pensată.

“Bărbații țipă la mine să îmi smulg sprâncenele și mustața, dar eu le consider o binecuvântare”, a declarat tânăra pentru mirror.co.uk.

După numeroasele traume, ea a devenit frustrată de faptul că femeile ar trebui să cheltuiască mai mulți bani și să investească mai mult timp decât bărbații atunci când vine vorba despre trucuri de înfrumusețare.

Iar în martie 2020, femeia a încetat să își smulgă complet sprâncenele și să își epileze mustața și, în prezent, arată ca în imaginea de mai jos.

n vârstă de 31 de ani, Eldina Jaganjac a mai mărturisit că decizia pentru look-ul atât de blamat o ajută să îi țină la distanță pe potențialii iubiți “conservatori”.

“Dacă un bărbat nu se bărbiereste și nu-și smulge sprâncenele, nimeni nu observă sau comentează și nu este nimic ieșit din comun. La fel ca multe alte femei, am învățat să am grijă de aspectul meu fizic. De exemplu, obișnuiam să nu mă simt confortabil când ieșeam afară dacă sprâncenele mele nu erau de dimensiunile mici acceptate și nu mergeam la sală decât dacă picioarele mele erau epilate.

Acum, am ales să mă concentrez asupra sarcinilor și obiectivelor pe care trebuie să le îndeplinesc și mai puțin asupra modului în care apar în timp ce le fac. Iar dacă oamenilor le plac sau nu, chiar nu-mi pasă și, probabil, că nu-i mai voi vedea vreodată pe unii dintre ei”, a mai precizat tânăra, conform sursei citate mai sus. scrie cancan.ro

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.