Monica Tatoiu a motivat de ce își cumpără mâncare din străinătate

Monica Tatoiu a luat o decizie radicală în viaţa sa.

Vedeta a mărturisit în cadrul unui interviu recent faptul că, de câţiva ani a decis să își cumpere mâncare din străinătate.

În acelaşi timp i-a criticat pe producătorii din România pentru că fac rabat de la calitate, acesta fiind şi unul dintre motivele schimbării.

Prezentă în platoul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Monica Tatoiu a explicat de ce preferă să cumpere mâncare din străinătate și nu din România.

Femeia de afaceri a declarat că îşi iubeşte ţara, însă pune foarte mare preț pe calitate.

„Pentru că nu te îngrașă așa cum te îngrașă asta de la noi. Acum, am descoperit Puglia. Acum, la fiecare 2 săptămâni de zile, am adresa, îmi trimite la Milano și de la Milano e transport săptămânal, mi-l aduce în buza casei: pâine, cârnați… nu te îngrașă. E ca la benzină. Benzina din Italia face consumul 12,8 la 100 de kilometri și benzina cumpărată în România 15 și costă mai scump”, a declarat Monica Tatoiu, potrivit wowbiz.ro.

”Eu nu cred că acei cârnați pe care îi mănânci la pensiune, ăia cumpărați de la supermarket, că numai aia îți dau chitanță fiscală, sunt bio. Și sunt foarte sărate. Vinul românesc.. îmi iubesc țara, dar să terminăm cu gargara asta, cică să-l sprijinim. Păi cum să sprijinim producătorul român care nu e în stare din cinci sticle de vin să le facă de aceeași calitate. Dar prețurile sunt mari, hai să fim seriosi. Hai să-i stimulăm să se ridice la anumite standarde. Eu știu să mănânc. Și nu e vorba de bani, e vorba de calitatea mâncării și cât. Decât mult și prost, mai bine bine puțin și bun”, a adăugat aceasta.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.