Monica Anghel, despre cum a slăbit 30 de kilograme: ,,În tot acest proces de schimbare a fost important….”–>>

Monica Anghel a dus dintotdeauna o luptă cu kilogramele în plus, dar în prezent, artista a reușit să se

mențină în formă, iar într-un an și jumătate a pierdut 30 de kilograme.

Psihologul a avut un rol foarte important în procesul de schimbare, iar acum, vedeta și-a creat un stil de viață foarte sănătos.

Monica Anghel a reușit să scape într-un an și jumătate de 30 de kilograme. Vedeta este de părere că psihologul a avut un rol foarte important în acest proces de schimbare, iar în momentul de față duce un stil de viață foarte sănătos.

Monica Anghel a reușit să slăbească 30 de kilograme, iar de atunci, vedeta a abordat un stil de viață foarte sănătos. Ea a spus că este bine să facem mișcare, și nu este nevoie neapărat să mergem la sală, deoarece putem face și în parc sau în pădure.

,,Nu trebuie neapărat să mergem la sală, putem să facem mișcare în aer liber. Putem să mergem în parc sau să mergem într-o pădure. Anul acesta împlinesc 51 de ani și nu e vorba despre frumusețe, este vorba despre sănătate și bucuria de a trăi”, a menționat Monica Anghel.

Vedeta a declarat că i s-a schimbat complet viața, iar în momentul actual are alte lucruri în cap și are foartă multă energie.

,,Mi s-a schimbat viața, am altă poftă de viață, am alte lucruri în cap, mă văd făcând alte lucruri. Îmi vin idei, am energie. Cu cât mănânc mai puțin, cu atât am ami multă energie”, a mai spus artista.

Vedeta are un stil de viață foarte sănătos
Monica Anghel are un stil de viață sănătos și mănâncă totul cu grijă. Ea mănâncă fasole verde, pește la grătar, curmale, și bea și ceaiuri. Pe lângă acest stil de viață, vedeta merge și la sală și a spus că ridică greutăți, dar face și cardio.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.