Momente grele în aceste zile de Crăciun pentru Cristina Cioran. Din păcate, este vorba de fiica ei…

Cristina Cioran și fiica ei, Ema, au ajuns de urgență la spital, chiar în noaptea de Crăciun.

Cele două au fost infectate cu noul coronavirus, iar vedeta face acum primele declarații pe acest subiect.

Cristina Cioran, primele declarații de pe patul de spital

Cristina Cioran și fiica ei, Ema, au ajuns de urgență la spital. Actrița și fetița născută prematur în urmă cu aproape jumătate de an s-au internat chiar în noaptea de Crăciun, la o unitate spitalicească din Medgidia.

După informațiile apărute în spațiul public despre starea vedetei de sănătate și a fiicei sale, acum Cristina Cioran a făcut primele declarații, de pe patul de spital.

Fosta prezentatoare de la ”Acces Direct” spune că din fericire atât ea, cât și micuța Ema au contractat o formă ușoară a virusului din China, starea lor de sănătate fiind acum una bună, mai ales că se află în permanență sub supravegherea cadrelor medicale.

“Crăciunul acesta trebuie să fie altfel, dar iată că ne găsește pe un pat de spital, și pe mine și pe bebelina mea. Vă mulțumesc mult pentru gânduri și… suntem ok, suntem în siguranță acum”, a spus Cristina Cioran pe Instagram.

Nașterea micuței Ema i-a adus emoții Cristinei Cioran, întrucât micuța a venit mult prea devreme pe lume. În final, fiica ei a trecut cu bine peste acea perioadă, însă acum au apărut noi probleme.

Vedeta a ajuns cu fetița la spitalul din Medgidia. Se pare că cele două ar fi fost diagnosticate cu COVID-19, au afirmat surse medicale din incinta spitalului, potrivit cancan.ro.

Fiica Cristinei Cioran ar avea acum o gravă insuficiență respiratorie cauzată, cel mai probabil, de infecția cu virusul SARS – CoV 2, au mai spus medicii pentru sursa citată anterior.

Internarea a venit după ce, spre finalul lunii iulie, blondina a născut prematur, fiind însărcinată în 29 de săptămâni. Micuța a venit pe lume cu două luni înainte de termen, iar Cristina Cioran a avut emoții în fiecare moment.

După naștere, fetița a mai rămas câteva săptămâni în spital, acolo unde a fost atent supravegheată de cadrele medicale.

Cristina Cioran și fiica ei au ajuns de urgență la spital

„Șocant a fost pentru că nu mai eram nici însărcinată, nu aveam nici copilul în posesie. Era copilul meu, sufletul meu, într-un incubator. Cred că am luat o bacterie, ceva, am făcut o enterocolită, ceva urât la stomac.

Am fost la doctorul ginecolog, totul în regulă, am luat un tratament pentru enterocolită, asta se întâmpla joi. Vineri am fost la un spital de stat de urgență, nu mi-au făcut mare lucru, am plecat. Sâmbătă am făcut o monitorizare, toate bune și frumoase.

Duminică m-au apucat niște dureri și am sunat la salvare când am văzut că sângerez. La 8 fără 10 a venit salvarea, la 8 jumătate am născut. Am fost isterică, urlam și în salvare și în spital că e prea devreme.

Medicul cu care am născut mi-a zis că nu avem cum să dăm înapoi. Mă simțeam ca într-un film.”, spunea Cristina Cioran în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Cristina Cioran și partenerul ei de viață au amânat chiar și botezul micuței din cauza restricțiilor impuse de autorități, în contextul pandemiei de COVID-19.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.