MOMENT TRAGIG. Au fost uciși de ruși după refuzul de a se preda..

Ieri, 13 soldați au fost uciși cu sânge rece pe Insula Șerpilor, la 45 de kilometri de România. Militarii ucraineni nu și-au dorit să se predea în fața rușilor, astfel că au fost omorâți!

În urmă cu o zi, în timpul războiului dintre Rusia și Ungaria, alte 13 persoane au murit, fiind vorba despre soldații care se aflau pe Insula Șerpilor, locul ce

aparținea de Ucraina și se află la 45 de kilometri de România.

Confruntarea a avut loc în jurul orei 21:00, atunci când militarii ruși au pătruns pe insulă și i-au bombardat cu armament naval și aviație de luptă.

Ei sunt cei 13 soldați eroi care au murit pe Insula Șerpilor! Ei au fost uciși de ruși după refuzul de a se preda

Mai înainte, aceștia le-au spus să lase armele jos și să se predea, altfel lucrurile nu vor sta deloc bine și vor fi uciși. Cei trei bărbați au fost omorâți cu sânge rece.

În imaginea publicată, alături de cei 13 soldați de pe Insula Șerpilor se afla și președintele ucrainean Volodimir Zelenski.

După atacul de ieri, președintele din Ucraina a anunțat printr-o declarație oficială că soldații omorâți de către ruși vor fi decorați post mortem și vor primi

titlul de eroi, asta pentru că nu au renunțat la apărarea țării și a insulei.

Grănicerii au murit eroic, nu au renunțat. Vor fi decorați post mortem și vor primi titlul de eroi”, a spus Zelenski.

O înregistrare publicată de CNN arată conversația scurtă dintre soldații de pe Insula Șerpilor și militarii ruși. Aceștia le-au spus că îi vor bombardată.

”Navă de război rusească, du-te dracului!”, după care au fost omorâți.

Potriviti Ministerului Apărării de la Mosvova, alți 82 de soldați ucraineni aflați pe insulă s-ar fi predat acestora.

În această dimineață, președintele Volodimir Zelenski anunța că au murit 137 de oameni, iar 316 au fost răniți, însă nu a precizat câți sunt civili și câți militari.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.