MODUL INEDIT PRIN CARE S-A RĂZBUNAT O AMANTĂ PĂRĂSITĂ! IMAGINILE AU DEVENIT VIRALE

Un bărbat din Cluj a avut parte de surpriza vieții sale, după ce amanta lui s-a răzbunat pe el într-un mod inedit. Imaginile au devenit virale, iar internauții s-au distrat copios.

O amantă părăsită s-a răzbunat pe amorezul ei într-un mod inedit. Femeia nu a acceptat atât de ușor despărțirea, așa că a pus la cale un plan ca să-i facă zile negre bărbatului care a decis să pună capăt idilei. Nu i-a zgâriat mașina, așa cum obișnuiesc multe dintre femeile rănite în orgoliu… ci a apelat la o altă metodă ca să-i vină de hac fostului iubit.

La ceas de seară, ”dotată” cu mai multe sticle de ketchup, femeia și-a făcut apariția lângă mașina bărbatului. Și-a dat silința, ce-i drept, și a făcut într-un final o ”operă de artă”. După ce și-a terminat ”lucrarea”, amanta a avut grijă să lase și un bilet cu subînțeles, pe care scria ”proaspăt căsătoriți”.

Trecătorii s-au amuzat teribil și au imortalizat totul. Imaginile au devenit în scurt timp virale, iar internauții nu s-au putut abține din comentarii, care mai de care mai haioase: ”Ce risipă de ketchup! / Urmează divorțul până la toamnă / Asta e cu dedicație de la amantă”, au fost câteva dintre comentarii.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.