Mobila din casa Stelei Popescu a fost scoasă la vânzare pe OLX. Ce sume cer rudele

Stela Popescu s-a stins din viață în urmă cu mai bine de patru ani. Regretata artistă a murit în locuința sa din București, după ce a suferit un AVC. Toată averea ei i-a rămas fiicei sale adoptive, Doina Maximilian. În urmă cu puțin timp, mobila din casa actriței a fost scoasă la vânzare pe Internet, pe OLX. Iată cât cer rudele pe cinci piese de mobilier.
Vestea că Stela Popescu s-a stins din viață a șocat pe toată lumea. Actrița a murit în casa sa din Capitală, după ce a suferit un AVC.
Moștenitoarea legală este Doina Maximilian, fiica adoptivă a regretatei artiste și a lui Puiu Maximilian. În urmă cu puțin timp, fanii au fost surprinși să vadă că mobila din locuință acesteia a fost pusă de vânzare pe Internet.
Mai exact, este vorba de cinci scaune pe care Stela Popescu le ținea în living. Acestea sunt sculptate în stil Chippendalle, restaurate și retapițate cu motive vegetale specifice și picioare de tigru. Iată cum arată întreg anunțul.
În anunțul postat pe Internet se specifică și faptul că cele cinci scaune au aparțiunt regretatei artiste Stela Popescu.
„Set de 5 scaune lemn masiv, sculptate în stil Chippendalle, restaurate și retapițate cu motive vegetale specifice și picioare de tigru la Bavaria Kulturhaus zona Universitate tradițiile naționale nu se pierd. Setul a aparținut regretatei artiste Stela Popescu’, se arată în descrierea anunțului de vânzare, postat pe internet.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.