Moarte fulgerătoare! Celebrul artist A MURIT la doar 33 de ani! Familia și apropiații sunt de neconsolat: „căzut la pământ….”. Cauza morții este cutremurătoare!

Slim 400, un rapper cunoscut din California, a fost împușcat mortal în Los Angeles. Din păcate, Vincent Cohran s-a stins din viață la doar 33 de ani. Oamenii legii continuă cercetările pentru a-i identifica pe cei toți cei implicați în atac.

Slim 400, un rapper cunoscut din California, a fost împușcat mortal în Los Angeles. Vincent Cohran s-a stins din viață la doar 33 de ani. Potrivit autorităților, motivul pentru care a fost ucis nu este încă cunoscut.Familia și fanii rapperului Slim 400 sunt devastați de durere și nu se așteptau la o asemenea tragedie.

De asemenea, oamenii legii continuă cercetările pentru a-i identifica pe cei toți cei implicați în atac, informează spynews.ro.

În anul 2019, rapperul a mai fost împușcat de nouă ori, dar a reușise să scape cu viață. Ulterior, Slim 400 povestise că fusese rănit în timp ce își vizita părinții în Compton.

„Am căzut la pământ crezând că s-a terminat. Sunt binecuvântat să fiu aici, pentru că aș fi putut să mor atunci și acolo’, declarase Slim 400, după ce fusese împușcat în anul 2019.

Vincent Cohran a fost născut în Frankfurt, Germania, pe data de 22 iunie 1988, dar s-a mutat în Statele Unite. El fusese descoperit de casa de discuri Pu$haz Ink, iar la scurt timp semnase un contract care îi schimbase total viața.

Artistul a colaborat cu Young Gangsta, DJ Mustard și Travis Scott. De asemenea, el apăruse pe scenă cu mulți alți rapperi cunoscuți din California. Slim 400 voia ca viața lui să rămână privată.

Cu toate astea, el a povestit că a devenit tată pe data de 17 martie 2009.

Din păcate, fetița lui, Perris, va fi nevoită să-și continue viață fără tatăl ei. Familia și fanii artistului sunt devastați de durere și nu se așteptau la o asemenea tragedie. Oamenii legii se ocupă de cercetarea cazului și vor să-i identifice pe toți cei implicați în atacul armat.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.