Mihai Morar, declarație uimitoare: ”Am trei copii cu două femei. Asta e povestea mea adevărată”

Carismaticul Mihai Morar păstrează în suflet o poveste de viață despre care nu a vorbit până acum. Este una adevărată, așa cum declară, recunoscând, cu franchețea caracteristică, și că are doar meritul

”genetic”. Roua, una dintre fetițele sale, a venit pe lume după ce a fost în placenta primei mame și în… mâinile celei de-a doua mame, spune Mihai Morar.

Vedeta mărturisește că ”mâinile celei de-a doua mame lucrează cu sufletul”, iar Roua este ”cea de-a treia minune cu numele de Morar”.

Acum 11 ani, au venit pe lume, prematur, Maria și Cezara, iar fericitul tătic consideră că este vorba despre ”eroi prematuri”. Așa se înfăptuiesc minunile, concluzionează Mihai Morar.

„Am 3 copii cu 2 femei. Asta e povestea mea adevărată. Eu știu să fac fete. Atât. Singurul meu merit e cel genetic. (…) Pentru că până la naștere, Roua a fost în placenta primei mame. D

ar și în mâinile celei de a doua mame. Ea e @claudia.nicoleta.sai. Și Roua e cea de-a treia minune cu numele Morar pe care a adus-o pe lume. Acum 11 ani a mai făcut două: Mara și Cezara, născute prematur, foarte devreme, dar sănătoase tun, au respirat singure din prima secundă de viață.

Iar părinții de eroi prematuri știu că asta e o minune. O minune care se înfăptuiește doar dacă ai lângă tine niște “mâini” de om. Iar mâinele celei de-a doua mame lucrează cu sufletul. Așa știe ea să facă medicina. Cu sufletul și cu vorbe puține”, a scris Mihai Morar.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.