Mihai Gâdea, în doliu. A murit răpus de virus: ”Un om de care suntem extrem de legați”

Din ce înce mami mulți oameni cad răpuși de infectările cu noul virus. Specialiștii spun că rata mortalității va crește în continuare și nu ține cont, neapărat de vârstă. Printr-o astfel de pierdere a trecut și Mihai Gâdea, iar anunțul l-a făcut în emisiunea sa de la Antena 3.

Unul dintre cei mai buni prieteni ai tatălui meu a murit”

Mihai Gâdea este unul din cei mai înverșunați critici ai actualei guvernări. Mai ales când vine vorba de gestionarea crizei în care ne aflăm. ACum moderatorul trece prin momente grele. În cea mai recentă ediție a emisiunii ”Sinteza Zilei”, moderatorul anunța vestea dramatică pe care a primit-o de la sora lui, zilele acestea. Momentul dramatic a fost anunțat chiar de moderator în cadrul emisiunii.

“Într-o zi, sora mea cea mai mare îmi trimite o informație despre unul dintre cei mai buni prieteni ai tatălui meu care a murit infectat cu COVID.”, a precizat Mihai Gâdea.

Momentul este cu atât mai delicat, cu cât persoana despre care a vorbit era unul din apropiații familiei sale, mai exact al tatălui său. Regretul a fost cu atât mai mare, cu cât nu se mai văzuseră de foarte multă vreme.

”Eu nu-l mai văzusem de niște ani de zile – era una dintre cele mai mari bucurii în copilărie. Plecase în America și când venea după Revoluție… Pentru noi, un om de care suntem extrem de legați. Și am întrebat ce s-a întâmplat cu el, dacă era cumva bolnav. Și sora mea îmi trimite o fotografie recentă cu el, arăta impecabil, arăta ca un actor. Deci, eu știu oameni care au murit, dar vedeți dvs. una e una, alta e alta”, a spus prezentatorul la “Sinteza Zilei”.

Mihai Gâdea reacții la Raluca Turcan

În același context al actualei situații, Raluca Turcan, Vicepremierul Guvernului Orban, și nu singura, a făcut câteva afirmații de tip dictatorial. Situația nu a scăpat fără criticile moderatorului Mihai Gâdea, având în vedere că noile reguli și cerințe ale oficialilor, în opinia sa, încalcă mai multe drepturi constituționale.

“Eu port mască oriunde mă duc, am grijă de mine, de cei dragi. Eu, când mă întâlnesc cu părinții mei, pe care aș vrea să-i iau în brațe, stau cu mască pe gură și stau la un pic de distanță, pentru că eu am o expunere mai mare, pot să mă infectez și nu vreau să infectez pe nimeni. Eu respect toate lucrurile acestea și toți oamenii respectă lucrurile acestea, dar ajunge cu bătaia de joc! Ajunge cu gradul de conformare! Ajunge cu Raluca Turcan care dă ordine să se toarne oamenii între ei!

Mihai Gâdea, în doliu. A murit răpus de virus: ”Un om de care suntem extrem de legați”
Mihai Gâdea reacții dure la adresa Ralucăi Turcan

Ajunge cu batjocorirea lui Dan Bittman și a tuturor acelora care au o altă poziție. Eu nu sunt de acord cu tot ce spune Dan Bittman, dar el are dreptul să vorbească într-o țară liberă. Ajunge cu această bătaie de joc: «Nu vă lăsăm să vă întâlniți la o ceremonie religioasă». Cum să fii tu în situația să dictezi cuiva în cine să creadă, în ce să creadă?”, a declarat Mihai Gâdea.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.