MESAJUL DE ADIO AL POLIȚISTEI CARE S-A ÎMPUȘCAT ÎN CAP! CE I-A TRANSMIS ADELA SOȚULUI SĂU

În jurul morții polițistei care s-a sinucis cu arma din dotare apar noi informații legate de motivele pentru care a recurs la gestul extrem. Potrivit apropiaților, Adela se confrunta cu o depresie severă. Iată ce mesaj a lăsat tânăra cu doar puțin timp înainte de a se împușca.

La doar 25 de ani, Adela și-a pus capăt zilelor. Tânăra polițistă s-a împușcat în toaleta gării din Strehaia, cu arma din dotare, însă nimic din comportamentul ei nu prevestea o asemenea tragedie. Se pare că tânăra se confrunta cu o depresie severă. În ciuda eforturilor apropiaților de a o ”salva”, se pare că singura soluie pentru Adela a fost sinuciderea.

Unul dintre prietenii tinerei polițiste a făcut dezvăluiri despre mesajul de adio pe care i l-a transmis soțului cu puțin timp înainte de a se sinucide:

”În această dimineață, Adela i-a trimis un mesaj de adio lui Sorin spunându-i că îl iubește și că îl roagă să o ierte pentru ce va face, însă nu vede alta ieșire din depresie. Sorin a sunat-o imediat înapoi, însă Adela își închisese telefonul.

După aceea Sorin l-a sunat pe șeful Adelei și l-a rugat sa verifice unde se afla Adela. Nu a fost nicio discuție telefonică cu Sorin inainte”, a spus prietenul Adelei pentru observatornews.ro.

Adela Loredana avea 25 de ani şi era agent de poliţie, ajutor de şef de post la Poliţia Transporturi Strehaia. Miercuri dimineața tânăra a ajuns la serviciu la ora 08.00, iar peste o oră jumătate mai târziu trupul său neînsuflețit zăcea într-o baltă de sânge în toaleta gării Strehaia.

Mai mulţi martori au auzit zgomotul provocat de focul de armă şi au făcut descoperirea șocantă. Au sunat imediat la 112, dar medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru Adela.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.