Mesajul cutremurător al tatălui Vanesei Burlacu, studenta la Medicină care a fost ucisă împreună cu iubitul ei: „Prințesa lui tata”

Vestea morții Vanesei Burlacu a căzut ca un trăsnet peste părinții și apropiații acesteia, care au fost

șocați să afle că trupul studentei la Medicină a fost găsit înjunghiat și incendiat, împreună cu cel al iubitului ei.

Tatăl tinerei din Iași a lăsat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, alături de o fotografie cu fiica sa.

Tatăl tinerei ucise în vila din Iași, devastat de durere
Ioana-Vanesa Burlacu, în vârstă de 23 de ani, a sfârșit într-un mod cutremurător.Tânăra din Iași, care era studentă la Medicină, a fost găsită moartă în vila pe care o închiriase împreună cu iubitul ei de origine marocană, Youssef Ajniyah, coleg cu ea la aceeași facultate. Cei doi au fost uciși cu sânge rece prin mai multe lovituri de cuțit, apoi incendiați. Familia bărbatului a fost cea care a anunțat autoritățile de o posibilă dispariție, din cauza faptului că cei doi tineri ar fi trebuit să meargă la Bruxelles pe 10 decembrie, acolo unde sunt stabilite rudele lui Youssef.

Descoperirea macabră, făcute de polițiști, i-a dărâmat pe părinții victimelor, care abia își pot găsi cuvintele pentru a-și exprima durerea. Recent, pe rețelele de socializare, tatăl Vanesei a postat un mesaj dureros, alături de o fotografie cu fiica lui: „Drum lin spre ceruri, Ioana-Vanesa.

Te voi purta mereu în sufletul meu. Prințesa lui tata.”, au fost cele câteva rânduri publicate de Costel Burlacu, tatăl studentei asasinate.
Zeci de mesaje au fost publicate pe rețelele de socializare de la cei care o cunoșteau pe tânăra de 23 ani și care acum sunt devastați de pierderea ei: „Drum lin spre îngeri, prințesă frumoasă! Dumnezeu să o ierte! Odihnă veșnică! Și ție multă putere să-ți dea Dumnezeu, să treci peste o așa mare durere!”, „Of, Doamne! Sincere condoleanțe!”, „Dumnezeu ia la El numai suflete frumoase și deștepte și acum a ales-o pe prințesa noastră. Ne-ai lăsat cu inimile frânte de durere. Iar de acolo de unde ești, să veghezi asupra noastră. Nu te voi uita niciodată, nepoțica mea scumpă. Dumnezeu să te odihnească în pace!”, au fost doar câteva dintre mesajele lăsate de apropiații Vanesei, la postarea tatălui ei.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.