Medicul Monica Pop, cum sa ai o IMUNITATE PUTERNICA: „Niciodata sa nu pleci de acasa fara…” ->

Medicul oftalmolog Monica Pop spune ca, pentru a avea un bun mecanism de aparare, este foarte important sa „mancam o proteina” inainte de a iesi din casa. Renumitul expert a dezvaluit si un tratament pentru a creste imunitatea.

„Românii sunt oameni cu imunitate scăzută în general, pentru că au o viață destul de grea. Știm foarte bine că nu se alimentează cum trebuie de foarte multe ori și stresul este foarte mare, așa că scăderea imunității e la ordinea zilei.

Cresterea imunitatii. Am spus de mai multe ori că la boli infecțioase ne-a învățat un medic mai în vârstă ca niciodată să nu plecăm de acasă fără ceva proteine ingerate pentru ca leucocitele să fie în circulație și să ne apere. Accentuez asupra vitaminei D3 pe care trebuie să o ia orice om, în permanență. Această vitamină trebuie luată toată viața. Este un foarte bun factor de ridicare a imunității”, a spus Monica Pop, la Antena 3.

„Aproape toata populatia are deficit de vitamina D3”

„Tratament pentru cresterea imunitatii – Proxilaxia imbolnavirii

Recomandare:

Isoprinosine 3 pe zi, un flacon

Vitamina A – 2 capsule pe saptamana (sau 1-2 ml se bea din solutie de Vit A)

Vitamina D3, foarte, foarte importanta si necesara, 3000-5000 u zilnic.

La persoane cu deficit mai mare, chiar 8000 – 10000 u/zi. Totul 1 luna.

Apoi, continuati cu Vitamina D3 minimum 2-3000u zilnic, permanent. Si, anual macar (daca nu la 6 luni), faceti o determinare. Valori normale 30-100.

Aproape toata populatia are deficit de Vitamina D3 si astfel e mult mai expusa la contaminari sau imbolnaviri (orice).

Nu uitati sa mancati o proteina inainte de a iesi din casa (ou, branza, sunca) pentru ca mecanismul de apararea sa fie in “actiune”!

Astfel, sansele de imbolnavire vor fi mult, mult mai mici!”, a spus medicul oftalmolog, potrivit doctorulzilei.ro.

Monica Pop, secretul unei imunitati puternice: „Niciodata sa nu pleci de acasa fara sa mananci proteine”

„Orice om are celule canceroase in sange. Dar se imbolnavesc doar cei care fac aceste greseli care scad imunitatea”, atrage atentia Monica Pop.

„Imunitatea scazuta ii caracterizeaza pe romani, in mod special. Factorii care duc la scaderea imunitatii sunt: depresia, boala secolului, lipsa celor minimum 6 ore de somn si alimentatia, adica lipsa proteinelor.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.