Margareta Pâslaru este nevoită să stea departe de fiica sa. Artistei nu îi place să vorbească despre familie–>

Născută pe 9 iulie 1943 la București, Margareta Pâslaru este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară.

Aceasta s-a făcut remarcată datorită talentului său înnăscut, fiind primită cu brațele deschise de către toți românii.

Ajunsă la vârsta de 78 de ani, aceasta își dedică timpul pasiunilor pe care le-a ignorat în tinerețe, când toată atenția sa era îndreptată asupra carierei pe care și-o construia de una singură.

S-a făcut remarcată în perioada comunismului, când vocea sa era una dintre cele mai apreciate voci din România. Ileana Pop a descoperit talentul ce zace în interiorul artistei în 1959, așa că a făcut tot posibilul ca aceasta să obțină cât mai multe contracte și invitații la diferite emisiuni de televiziune sau radio. A fost invitată la emisiunea „Toată lumea face sport”, unde a cântat pentru toți cei care au participat la Olimpiada de la Roma melodia „Piccolissima serenata”, fapt ce i-a adus recunoaștere absolută dar și locul I la concursul artiștilor amatori din 1961.

Melodii precum „Lasă-mi, toamnă, pomii verzi” și „Diamant fermecat” au rămas în inimile românilor de-a lungul anilor, iar rolul său cu adevărat impecabil din pelicula „Veronica” va rămâne mereu în memoria colectivă a unei generații. În prezent, artista locuiește singură, departe de toți membrii familiei sale, dar acest lucru nu pare să o deranjeze, ba din contră, susține că se simte foarte bine alături de biblioteca sa mare de cărți. Ceea ce foarte puțină lume știe este că artista s-a implicat activ în multe cauze umanitare, donând sume destul de mari de bani diferitor asociații care se ocupă cu îngrijirea copiilor sau a vârstnicilor.

Departe de fiica sa din cauza pandemiei
Deoarece a simțit nevoia de o schimbare, Margareta Pâslaru a luat decizia în 1983 de a pleca din țară alături de soțul ei, Gheorghe Sencovici, cu care are o fiică, pe Ana Maria Pâslaru. Cei doi soți au dus o viață frumoasă alături de fiica lor, însă dorul de țară i-a făcut să revină în România în 1990. Fiica lor, mare pe atunci, a luat decizia de a rămâne în Statele Unite ale Americii, unde s-a căsătorit și are doi copii minunați. Artista ține legătura cu fiica sa, ba chiar obișnuia să călătorească destul de mult la aceasta înainte de pandemie. Acum, însă, cele două se văd numai pe FaceTime, Margareta Pâslaru sperând să poată merge să își vadă fiica și nepoții cât mai curând.

„Țin foarte mult la familia mea, și la cei vii, și la cei morți, tocmai de asta evit să vorbesc despre ei în interviuri. Simt că am datoria să-i țin la dis­tan­ță de comentariile altora. Există uneori o curio­zi­tate morbidă a publicului față de unele detalii de viață, care te duce parcă cu gândul la farsele lui Ca­ragiale. Familia mea e bine, eu fac naveta regu­lat peste Ocean, fiica mea vine și ea aici când poa­te, dar sigur că acum, dat fiind contextul pande­miei, ne-am văzut mai mult pe Skype.”, a declarat artista într-un interviu acordat la Formula As.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.