Mara Bănică, lacrimi amare. Din păcate, momente grele pentru jurnalistă

Cele mai grele momente din viața Marei Bănică au fost legate de familia ei, dar și persoane pe care le-a iubit și care au dezamăgit-o. Mulți o cunosc din edițiile Acces Direct unde apărea în calitate de invitat, dar Mara este jurnalistă la bază și are în spate o carieră cu care puțini se pot lăuda. A trecut prin multe, a fost amenințată și șantajată, a iubit și a suferit.

Momente grele din viața Marei Bănică

Unul dintre cele mai grele momente din viața jurnalistei Mara Bănică a fost scandalul în care a fost implicată fără voia ei. Mara a fost amenințată de către un fost iubit că va da presei poze indecente cu ea. Atunci jurnalista a făcut un lucru pe care foarte puțini ar avea curaj să-l facă: a publicat singură poza cu pricina pentru a-i strica planurile acelui bărbat care spera că se va îmbogăți astfel.

Aceasta fotografie va apărea în ziare. Mi se pare corect să o vedeți aici, prima oară. În fond…nu-i vina mea că un fost vrea să câștige bani din asta. Mi se pare fair să arăt înaintea lui…, scria Mara pe profilul ei de Facebook, la acea vreme.

Cu toate că sigur nu i-a fost la îndemână să facă asta, Mara și-a asumat și a înfruntat situația în care era băgată fără voia ei. Un alt incident nefericit din viața ei a fost apariția în mediul online a unui filmuleț în care apărea cu iubitul ei de atunci. Acele imagini nu aveau ce să caute în presă, dar cum faptul era consumat, Mara și-a asumat din nou.

Mara Bănică: tatăl meu s-a îmbolnăvit de cancer, iar eu am aflat că sunt însărcinată

Mara și-a dorit mereu să facă un copil la 35 de ani. Nu se visa mireasă, dar voia neapărat să devină mamă, ceea ce s-a și întâmplat. Bucuria nu a fost, însă, pe deplin, pentru că a aflat că este însărcinată când tatăl ei s-a îmbolnăvit de cancer.

Din fericire, această poveste s-a încheiat cu bine, însă momentele grele nu se terminaseră pentru Mara. Vedeta a fost hărțuită de un bărbat timp de un an și jumătate în care acesta o amenința și șantaja. Omul voia bani și își făcuse mai multe conturi de socializare prin intermediul cărora o hărțuia.

De departe, cea mai mare cumpănă din viața jurnalistei a fost accidentul rutier în care a fost implicată. În urma acestuia, a stat în comă trei zile și două luni țintuită la pat

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.