Mara Banica a nascut. Cine este, de fapt, tatal copilului vedetei de la Antena 1! Imagini in premiera –>

Bucurie uriașă în showbiz! Mara a devenit acum pentru a doua oară mamă, căci mai are un fiu dintr-o relație anterioară.

Cu toate că a rămas însărcinată acum la 45 de ani, totul s-a terminat cu bine.

Nu a fost deloc o sarcină ușoară, dar jurnalista a reușit să aducă pe lume o fetiță sănătoasă. Conform fotografiei postate pe contul ei de Instagram, Mara pare să fie și ea într-o stare bună.

“Astazi ne am marit familia! Am nascut dimineata la 7.24 o fetita perfect sanatoasa! Suntem bine amandoua, ne acomodam cu viata exterioara! Tot astazi este si ziua de nastere a mamei mele, asa ca un cadou mai frumos nu cred ca s ar fi potrivit! Multumesc anticipat tuturor pentru urari si sa va fie bine!”, este anunțul făcut acum de Mara Bănică.

Se pare că a avut o perioadă destul de lungă în care a încercat să facă un copil cu soțul ei, iar minunea s-a întâmplat, în cele din urmă.

„Eu trebuia să îmi fac analizele de sânge pentru a afla dacă sunt sau nu însărcinată, la o anumită dată. Vreau să vă spun din start că eu și soțul meu încercam deja de un an să facem un copil, așa că în fiecare lună intram în emoțiile așteptării. N-am rezistat să aștept cele două săptămâni, așa că, mai devreme cu 7 zile am fost la analize, fără să spun nimănui.

Rezultatul a venit după câteva ore. De bucurie, am sărit cu telefonul pe care avem rezultatul pozitiv afișat în brațe la soțul meu, care nu înțelegea despre ce este vorba. Am avut nevoie de vreo 5 minute să îmi revin și să-i spun la modul coerent. Ne-am bucurat enorm, vă dați seama, mai ales că este un copil extrem, extrem de dorit”, a povestit Mara Bănică.

Cine este sotul Marei Banica

Mara Bănică se bucură enorm datorită energiei pozitive pe care soțul său i-o oferă. Aceasta a mărturisit că nu s-a certat niciodată cu acest bărbat important din viața sa.

“Relația cu soțul meu este minunată. De când ne-am cunoscut, am devenit o familie din prima zi. El e foarte încântat de faptul că o să devină tată. Vedem fetița la ecograf și e foarte fericit, zici că a făcut-o el cu el, este copie unu la unu, dar fetele seamănă cu tații. Nu ne-am supărat niciodată, suntem absolut la fel și în majoritatea timpului râdem. Ne înțelegem extraordinar de bine, lucrurile au mers ca unse, ca în filme și mă ajută foarte mult. În primul rând e ajutorul acesta moral și în al doilea rând, el e un sprijin real pentru mine, nu-mi lipsește absolut nimic din punct de vedere financiar, chiar dacă el în perioada asta nu e în țară”, a spus ea pentru FANATIK.

Deși Mara Bănică nu s-a afișat niciodată cu el, aceasta a vorbit despre funcția pe care o ocupă. Se pare că bărbatul conduce o multinațională în Germania și vine destul de rar în țară.

„Soțul meu conduce o multinațională în Germania și, din păcate, ne vedem la două-trei săptămâni când vine acasă, trei-patru zile să stea cu noi, dar relația asta este foarte asumată și așa a fost de la început, pentru că noi suntem oameni maturi. Nu știu cât o să o mai ținem așa, dar momentan asta e situația. E un tip foarte serios, conduce o firmă cu 800 de oameni, e extraordinar de deștept”, a mai spus ea.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.