Mama lui Culiță Sterp, adevărul dureros despre tatăl celor 4 copii ai săi: „

Mama fraților Sterp, Culiță și Iancu, adevărul dureros despre tatăl copiilor ei. Mama Geta a avut o viață foarte grea pentru că a crescut singură patru copii.
Tatăl copiilor i-a părăsit acum nouă ani și nu a mai dat nici un semn de viață până de curând când a fost prezent la botezul băiețelului lui Culiță Sterp. Mama lui Culiță Sterp a făcut, cu această ocazie, dezvăluiri dureroase legate de viața pe care a avut-o cu tatăl celor patru copii ai săi.
„Mama Geta’, așa cum i-a rămas numele mamei lui Culiță Sterp, a fost nevoită să își crească de una singură copiii, după ce a fost părăsită de fostul ei partener. Deși aveau patru copii și o situație financiară precară, pe bărbat nu l-a interesat deloc acest lucru și a plecat în lume. Astfel, mama Geta a rămas singură cu patru copii pe care i-a crescut cu mare greutate.
Mama fraților Sterp a făcut dezvăluiri dureroase despre tatăl copiilor ei, după ce bărbatul a fost prezent la un eveniment important din familie.
Recent, Culiță și-a botezat băiețelul pe care îl are alături de Daniela Iliescu, Milan, iar de data aceasta tatăl cântărețului a fost nelipsit de la ceremonia de creștinare a nepoțelului său.
Mama fraților Sterp și-a crescut singură cei patru copii
Mama lui Culiță, o femeie simplă, a vorbit recent despre greutățile prin care a trecut de-a lungul vieții sale, atingând și subiectul separării de fostul ei soț.
Doamna Geta a fost nevoită să îi crească singură pe cei patru copii ai săi, după ce a fost părăsită de partenerul ei, care și-a refăcut viața alături de o altă femeie.
În cadrul emisiunii „Online Story’, doamna Geta a dezvăluit că nu a avut o viață tocmai ușoară. Femeia a dezvăluit că fostul ei partener are în prezent în viața lui pe altcineva, însă acea persoană nu l-a însoțit la eveniment.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.