Mama Geta, supărată foc după nunta Getuţei: „Când veniți acasă, nu mai dați de mine!”

Mama Geta, supărată foc după nunta Getuţei. Petrecere mare a fost în familia Sterp, în urmă cu aproximativ două săptămâni, când Getuţa, mezina familiei, s-a căsătorit cu Sebastian Crăciunescu. După veselie şi voie bună, a venit şi tristeţea, mai exact a mamei Geta.

Mama Geta, supărată foc după nunta Getuţei. Nici bine nu a plecat fiica ei cea mică şi îi duce dorul foarte tare, mai ales că femeia a rămas acum singură cu treburile casei.

Iancu Sterp a vrut să o aline pe mama lui, însă aceasta nu s-a lăsat înduplecată și l-a amenințat pe fiul său că va pleca şi ea de acasă, când vor veni copiii să o viziteze, ea nu va mai fi acolo.

Mama Geta, supărată foc după nunta Getuţei

În ultimul vlog pe care Iancu l-a postat pe canalul său de Youtube, acesta a vorbit deschis cu mama sa despre sentimentele pe care le are aceasta după ce și ultima sa fiică s-a măritat şi a plecat.

„Mama Geta: Sunt foarte fericită, dar în același timp și puțin tristă că nu-i Getuța toată dimineața aici.

Iancu: Mama nu-și mai revine, ca și cu furtul. Te ajut eu!

Mama Geta: Dar nici tu nu ești aici de multe ori dimineața. Unde dormi noaptea?

Iancu: M-am mutat și eu la Timișoara, n-ai văzut? Vin jumate aici, jumate acolo.

Mama Geta: Mă, vedeți cum faceți. Vedeți că și eu mă mut. Când veniți acasă, nu mai dați de mine!

Iancu: Păi și casa cui rămâne?

Mama Geta: Mă mut în Costa Rica.”, a fost dialogul dintre mama Geta și Iancu sterp.

Iancu Sterp, dezvăluire în premieră despre iubita lui

Într-un vlog recent, Iancu a surprins-o puţin pe Denisa, dar le-a promis urmăritorilor că, în curând, va face o filmare împreună cu iubita lui în care vor dezvălui cum s-au cunoscut. Singura precizare pe care a făcut-o referitor la acest subiect este că s-au cunoscut în perioada liceului.

M-ați întrebat foarte mulți când o să fac un vlog cu fata asta misterioasă de pe rețele de socializare. Nu facem astăzi vlog, că e la volan, nu vreau să o distrag foarte tare. Ne întoarcem de la București.

Denisa a fost șoferul meu. Știți voi că femeile nu conduc așa bine în general, Denisa conduce mai bine decât mine și mulți bărbați. Tot mă întreabă lumea de tine, o să facem un vlog împreună, dar la timpul potrivit”, a spus Iancu Sterp, în vlog-ul său de pe YouTube.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.