Mama Geta n-a mai rezistat și a răbufnit! A făcut-o praf pe Carmen de la Sălciua, după ce s-a măritat cu Marian Corcheș: „Ai fost în stare să îl înșeli…” Ce a putut să spună despre fosta noră

Mama Geta a transmis un mesaj dur, după ce a aflat că fosta ei noră, Carmen de la Sălciua, s-a căsătorit cu Marian Corcheș. Mama fraților Sterp a vorbit, pentru prima dată, atât de sincer despre relația care a fost între fiul ei și cântăreață.

Mama Geta, atac dur la adresa fostei nurori

Mama Geta a răbufnit, pentru prima dată, și a vorbit despre relația pe care Culiță a avut-o cu Carmen de la Sălciua. Sătulă de toate zvonurile și vorbele, conform cărora Carmen l-ar fi ridicat pe Culiță, mama fraților Sterp a decis să intervină. Femeia a lăsat un comentariu, în care și-a spus nemulțumirea. Apoi, aceasta a fost întrebată în cadrul unui interviu: ”Păi da, ea a încercat să o facă și pe sora ei cunoscută, pe mama ei. Cred că Dumnezeu îi pune pe fiecare după talentul său acolo unde trebuie. Culiță cântă cum nu cântă o sută de oameni, nu zic, și Carmen are voce, are talentul ei. Culiță s-a ridicat și după despărțirea de Carmen, băiatul meu a știut tot timpul cum să se facă plăcut, cu bunătatea lui, cu simplitatea lui”, a scris mama Geta.

Femeia a recunoscut că a iubit-o pe Carmen, însă a dat-o la o parte la fel de repede. Mama Geta a mărturisit că i-a sfătuit pe amândoi să nu divorțeze și să încerce să-și salveze căsnicia, însă acest lucru nu a fost posibil. ”Eu vă spun sincer, m-am supărat. Am iubit-o foarte tare pe Carmen, dar la fel de repede am dat-o la o parte. Eu le-am zis, i-am zis lui Culiță să nu divorțeze, să nu se ajungă la divorț. Bine, te-o înșelat băiatul meu, dar tu ai fost în stare să îl înșeli de o sută de ori! El era naiv, tânăr săracul. Păi, să ajungi să îți iei avocat, ce ai jurat tu acolo, în biserică? Eu i-am zis când a băgat divorț, să nu mergi acolo la divorț”, a mai spus mama Geta, pentru Fanatik.

Mama Geta nu s-a abținut și și-a dat cu părerea despre nunta fostei nurori, Carmen de la Sălciua, cu alesul inimii, Marian Corcheș. ”Chiar am vrut să îi scriu mesaj: oare cât timp o să stai căsătorită dacă ai stat un an și ceva cu Culiță? Am zis că nu scriu, am zis să mă abțin. Vreau să mai zic ceva, ei (n.r.: Carmen și Culiță) când s-au cunoscut au cunoscut lumea deodată, împreună. Culiță a fost cel care a promovat-o, mereu punea melodiile ei. Vreau să scrieți cu majuscule: ei împreună s-au făcut cunoscuți, nu l-a făcut ea pe el”, a mai spus femeia, conform sursei citate mai sus.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.