LUMINIȚA BECALI A FOST ”VEDETA” UNEI NUNȚI DE MACHEDONI!

Mare eveniment, weekend-ul trecut, în Capitală, la care au participat Luminița și Teodora, soția și fiica lui Gigi Becali.

Cele două doamne din familia latifundiarului din Pipera au onorat o nuntă de machedoni, pentru că patronul clubului FCSB a renunțat să mai meargă la nunți, botezuri sau alte petreceri. CANCAN.RO le-a surprins fix când ajungeau la „locul faptei” și vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

Nu a glumit Gigi Becali atunci când a anunțat că s-a terminat, pentru el, cu petrecerile! Finanțatorul FCSB le-a ”mandatat” pe soția lui, Luminița, și pe cele trei fete să onoreze cu prezența diferitele evenimente la care familia este invitată.

O apariție de mare efect
De curând, invitația a sosit! „Jumătatea” afaceristului din Pipera și una dintre fiicele lui au răspuns prompt! În ținute elegante și perfect asortate – Luminița, într-o rochie burgundy dantelată, cu care a eclipsat toți invitații, iar Teodora într-una alb-grena cu diferite modele – au descins la locul unde urma marea petrecere.

Cu un Range Rover condus de Teodora au ajuns cele două acolo, iar Luminița avea să coboare imediat și să se îndrepte către locație. Fiica ei a mai avut de făcut o manevră, pentru că nu i-a convenit locul unde parcase inițial. A mutat bolidul câțiva metri, apoi a luat florile – două superbe buchete de trandafiri albi – și a plecat după mama ei. Avea s-o ajungă la intrarea în salon, unde s-au întâlnit cu câțiva cunoscuți.

S-au salutat și s-au întreținut preț de câteva minute. Iar petrecerea avea să înceapă în scurt timp, astfel că Luminița și Teodora s-au făcut confortabile la masă, fiind sorbite din priviri de majoritatea invitaților.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.