Loredana Groza şochează din nou. Pictorial incendiar de Moş Nicolae. Oamenii au reacționat imediat: „Un pic de bun simț n-ar strica la vârsta ta”

Cea mai excentrică artistă din showbiz-ul românesc nu ratează nicio ocazie de a face valuri în mediul

online. Loredana Groza și-a șocat fanii cu un pictorial incendiar de Moș Nicolae.

Reacțiile internauților nu s-au lăsat așteptate, unii taxând-o vehement pentru ipostazele prea îndrăznețe în care s-a lăsat fotografiată.

Cum l-a așteptat Loredana Groza pe Moș Nicolae
La cei 51 de ani, Loredana Groza arată mai bine ca oricând și nu se sfiește să își etaleze cu mândrie corpul. Iar pentru că excentricitatea nu are vârstă, jurata X Factor le servește, din când în când, celor care îi urmăresc activitatea pe platformele de social media, imagini ce sigur le cresc pulsul. Cel mai recent exemplu sunt fotografiile incendiare postate pe Facebook și Instagram în noaptea de Moș Nicolae.

Îmbrăcată într-o haină de blană de sub care se puteau vedea doar un sutien negru și o pereche de ciorapi tip plasă, aparent, fără lenjerie intimă, artista a dovedit, din nou, dacă mai era nevoie, că nu îi este teamă să șocheze. Evident, nu puteau lipsi ghetele lucioase, pregătite pentru vizita Moșului. Imaginile provocatoare au fost însoțite de o descriere scurtă: „Îl aștept pe Moș Nicolae. Ghetele sunt pregătite”.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.