Liviu Dragnea i-a dat lovitura Irinei Tănase, după ce a văzut-o cu altul

Legătura amoroasă dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase a luat sfârșit, deși, în urmă cu doar câteva săptămâni, ex-liderul

PSD era decis să se însoare cu blondina.

Politicianul a plecat din apartamentul în care locuia alături de aceasta și s-a “refugiat” la domeniul din Teleorman, unde “vrea să aibă câteva zile de liniște”.

Liviu Dragnea și Irina Tănase ar fi pus punct relației după ce un prieten i-ar fi arătat politicianului un filmuleț cu partenera lui, în compania unui bărbat. Rănit în orgoliu, fostul lider al PSD și-a făcut bagajele și a părăsit-o pe tânără. Potrivit impact.ro, bărbatul s-a retras la domeniul din Teleorman, unde are o vilă de cinci stele. Vrea să aibă parte de câteva zile de liniște și să se gândească la viitor.

“A plecat câteva zile la Teleorman, în vila aceea imensă. A zis că vrea să aibă câteva zile de liniște Săptămâna viitoare se întoarce la București și se va muta într-un apartament deținut de fiul lui în zona Unirii”, a declarat o sursă apropiată de fostul lider PSD.

Liviu Dragnea avea în plan să se însoare cu Irina Tănase
La jumătatea lunii octombrie, Liviu Dragnea, invitat în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, anunța că are în plan să se însoare cu Irina Tănase și să devină, din nou, părinte.

“Nu știu când fac nunta, dar mi-aș dori. Ne iubim reciproc, în acești ani a stat stăpână pe ea, poate mai bine ca mine, în condițiile în care era asediată cu mesaje pe rețelele sociale. Nu sunt pudic, dar nici nu vreau să spun ce vrem să facem. Copii îmi doresc oricând. A suferit mult, ca și toată familia mea”, mărturisea fostul lider al PSD.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.