Liviu Dragnea a făcut un anunţ ce provoacă un cutremur pe scenapolitică: cine ar fi, de fapt, George Simion şi cine se află în spatelelui –->>

Liviu Dragnea, fostul lider PSD, a vorbit despre ipoteza conform căreia Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) e susținută

puternic de Sebastian Ghiță și Cristian Burci, dar și de alte personaje-cheie din servicii și statul paralel.

Dragnea, despre oamenii influenți care susțin AUR

„Am auzit, în ultima vreme, că AUR e susținut puternic de Sebastian Ghiță și Cristian Burci. Mi-am spus să nu vorbesc despre partidul AUR, pentru că nu aveam informații. Dar, ambele personaje au legături cu serviciile. Poate este doar o coincidență că Sebastian Ghiță susține AUR și îl consiliază pe George Simion”, a declarat Liviu Dragnea, la Realitatea Plus.

El a mai spus că pe președintele de onoare al AUR, Călin Georgescu, îl știe de mulți ani, dar până acum nu l-a preocupat persoana lui.

„Eu consider că Garda de Fier a fost o greșeală a istoriei. Nu a fost doar o mișcare politică, ci una paramilitară, guvernată de foarte multă violență, care nu caracterizează poporul român”, a mai precizat Dragnea.

Fostul lider PSD a afirmat apoi că nu a știut niciodată cine sunt cei din Grupul de la Monaco, mai puțin de Grupul de la Abu Dhabi: „Poate că domnul Coldea merge pe acolo la cumpărături sau să se bronzeze”.

Gheorghe Falcă (PNL) a dat de înțeles că AUR primește bani din Rusia
La finele lunii trecute, într-o intervenție pentru B1 TV, europarlamentarul Gheorghe Falcă, vicepreședinte PNL, a dat de înțeles că AUR primește bani de la Kremlin ca să destabilizeze democrația din România.

Întrebat dacă, în opinia sa, în Parlamentul României există purtători de mesaje ai Kremlinului, libralul a afirmat: „Nu doar că eu cred, sunt sigur și, mai mult decât atât, dacă vă uitați în bugetul Rusiei o să vedeți banii alocați. În interiorul UE se numește ”rețeaua Putin”. (…) În România avem un partid care e finanțat… faptul că nu putem noi vedea modul în care e finanțat e o problemă poate a serviciilor sau încă serviciile încă nu ne arată. (…) Cred că nu au căutat bine oamenii că sigur trebuie să-și dea seama că cineva se plimbă prin țară pe banii cuiva, că nu poți să te plimbi așa pe banii tăi, că nu ai bani”.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.