Liudmila, declarații neașteptate despre divorțul de Vladimir Putin. Ce spune cea care i-a fost soție timp de 31 de ani despre viața alături de cel mai puternic om din lume: “Vladimir este un ….” – >>

Vladimir Putin știe să-ți țină viața personală departe de ochii presei.

Liudmila apare doar în câteva fotografii, iar detalii despre soția liderului de la Kremlin au ieșit cu greu la iveală.

Tot ceea ce se știe până în prezent despre mariajul celor doi este că un prieten le-a făcut cunoștință în anii 80, s-au

căsătorit de tineri, au împreună două fete, Maria și Katerina născute în 1984 și 1985, care au studiat la universități de prestigiu din lume, cu nume false din motive de securitate.

Vladimir Putin a fost în KGB
După ce a lucrat ca ofițer KGB în anii ’80, Putin și Liudmila, soția lui de atunci, s-au întors la Sankt Petersburg, iar

Putin și-a început activitatea la guvern, moment în care viitorul lider rus a decis să-și țină soția departe de lumina reflectoarelor.

Conform Business Insider, Slava Zaitsev, un designer rus care îi croia ținutele Liudmilei pentru diverse ocazii, a
declarat pentru Reuters în 2013:

„Încă de pe atunci îmi spunea că nu-i place prea mult să călătorească și să se arate în public. Nu era pregătită pentru acest rol. Să fie soția unui președinte nu era ceea ce-și dorea…”.

În 2013, în timpul unei pauze a unei producții de la Kremlin a baletului „La Esmeralda’, cuplul și-a anunțat public

divorțul. „Căsătoria noastră s-a încheiat din cauza faptului că abia ne vedem’, a spus Liudmila. “Vladimir este complet cufundat în munca sa. Fetele noastre au crescut… Și cu adevărat nu-mi place publicitatea.”

Liudmila a rămas fidelă declarației și s-a făcut în mare parte “nevăzută”. Mai apoi, zvonurile că ea s-a alăturat unei mănăstiri au circulat în presa rusă. Dar în 2016, s-a raportat că Liudmila s-a recăsătorit – de data aceasta cu un bărbat cu aproape 20 de ani mai tânăr decât ea, Artur Ocheretny.

Ocheretny este directorul Centrului nonprofit pentru Dezvoltarea Comunicării Interpersonale. De curând jurnaliștii au descoperit că Liudmila și cel de-al doilea soț au cumpărat o vilă în sud-vestul Franței și că noua lor casă valorează aprox. 7,46 milioane de dolari. Această achiziție ridică întrebări cu privire la averea misterioasă a lui Putin, despre care un fost consilier al guvernului rus a estimat-o în valoare de 70 de miliarde de dolari.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.