Laurențiu Reghecampf trăiește o adevărată dramă. Mama antrenorului are cancer

Laurențiu Reghecampf nu a reacţionat deloc în plin scandal de divorț cu Anamaria Prodan, iar motivul iese abia acum la iveală: mama antrenorului luptă cu o boală teribilă!

Drama lui Reghecampf în plin scandal de divorț cu Anamaria Prodan. Mama lui Laurenţiu Reghecampf urmează în prezent un tratament de combatere a cancerului, informaţia fiind confirmată chiar de celebrul antrenor.

„Mă înţelegeţi că în condiţiile în care mama mea e în situaţia asta, în care urmează un tratament de combatere a cancerului, nu mă mai interesează nimic altceva, nici lucrurile banale, nici fotbalul”, a declarat Laurențiu Reghecampf. Acesta a refuzat să discute despre orice alt subiect, legat în primul rând de cariera sa profesională, deşi în ultima vreme s-a speculat pe seama revenirii la FCSB, relatează Playsport.

„Zici că suntem surori. Nu am avut niciodată probleme să se bage, să facă rău. Ea are un singur copil. Deci ferească Dumnezeu să nu fie totul la linie când vine fii-su! Dacă la trei dimineaţa o trezeşte că vrea clătite, la trei şi cinci sunt făcute”, spunea Anamaria Prodan, într-o emisiune de televiziune în urmă cu circa trei ani, despre soacra sa.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au o avere de aproximativ 100 de milioane de euro, susţine sexy-impresara. Luxul și opulența se vîd de la depărtare în cazul lor, atât prin destinațiile exclusiviste prin care se plimbă, cât și prin bolizii lor de lux pe care îi deţin. Vestea divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a şocat pe toată lumea. Pe rând, cei doi au infirmat despărţirea, deşi antrenorul confirmase, iniţial, divorţul!

Sursa: bzi.ro

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.