Laurențiu Reghecampf Jr., mesaj dureros pentru tatăl său:

Laurențiu Reghecampf Jr. i-a transmis un mesaj dureros tatălui său prin intermediul rețelelor de socializare.

Fiul lui Laurențiu Reghecampf a postat o poză alb-negru alături de părintele său, prin care a l-a anunțat pe acesta că „a murit” pentru el.

Laurențiu Reghecampf Jr., mesaj dureros pentru tatăl său: „Ai murit pt. mine”
Recent, Laurențiu Reghecampf a făcut anunțul despre de despărțirea de Anamaria Prodan, mama copiilor lui. A apărut în presă informația cum că antrenorul lde la Craiova ar urma să aibă un copil cu presupusa amantă.

Iată că, la scurt timp apare și mesajul dureros transmis de către fiul său Laurențiu Reghecampf. Bebe, așa cum îi zic părinții, scrie într-o postare în care apare alături de părintele său un mesaj dureros la adresa tatălui: „Ai murit pt. mine”

Se prea poate ca mesajul să vină ca o reacție a lui Bebe, așa cum îl știe toată lumea pe Laurențiu Reghecampf Jr., după ce tatăl său ar fi anunțat oficial despărțirea de mama lui, nimeni alta decât impresara Anamaria Prodan.

În postare au primit tag și ceilalți copii ai cuplului Reghecampf.

Și în acest fel, par tot mai adevărate zvonurile că Laurențiu Reghcampf va fi tată din nou. Presupusa iubită a soțului Anamariei Prodan ar fi însărcinată în trei luni. Se pare că în timp ce impresara a încercat din răsputeri să păstreze imaginea de familie fericită, antrenorul Craiovei își clădea o nouă viață alături de o tânără din Deva.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.